1. margaritu(fuck spelling), to je ta simple, rajciny+syr
2. 4 druhy syra
3. "na vlastne riziko" specialita jedneho podniku tvorena z papriciek, syra a uz neviem coho este.
4. raz mi nabalili omylom taku "slovensku" pizzu, ktoru by som si ani zadarmo neobjednal(ne ze by som ingrediencie nemal rad, ale davat to na pizzu?! , bryndza, slanina, cibula, neviemcovsetko... a napodiv to bolo popici! skoda, ze neviem jak sa vlastne volala...
väčšinou vlastnú a dám si na nu to na čo mám práve chuť... ale napr. Hawai, 4 druhy syra, alebo šunka, syr, olivy.... alebo čokolvek na čo je práve chuť a čo chladnička dala
2. neviem či to dobre píšem, nepoznám taliansku gramatiku ale Margarita (či to je drink? myslím tú total easy - syr rajčiny oregano)
3. a keď mám "carnivora deň" tak si naskladám svoju vlastnú, ktorú volám "mäsofágus" - rajčiny, šunka, slanina, kuracie maso, saláma, klobása, syr. Paráda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
A 4 druhy syra.
vela druhou som nechaloval som klasik a berem al capone teda nejaka stiplava a take barco je na nej
..kvak..
ale mne je to jedno, ja mam kazdu rada. teda, ak v nej nie je prilis vela oliv
1) ten tomatový základ samozrejme
2) syr
3) niečo mäsové (šunka, saláma, slanina, alebo aj viac naraz)
4) niečo nemäsové (kukurica, feferónky, alebo šampiňóny)
2. 4 druhy syra
3. "na vlastne riziko" specialita jedneho podniku tvorena z papriciek, syra a uz neviem coho este.
4. raz mi nabalili omylom taku "slovensku" pizzu, ktoru by som si ani zadarmo neobjednal(ne ze by som ingrediencie nemal rad, ale davat to na pizzu?! , bryndza, slanina, cibula, neviemcovsetko... a napodiv to bolo popici! skoda, ze neviem jak sa vlastne volala...
netreba mi experimentovať, bo vajco nezjem, šampiony tiež nie
po novom mi zachutila aj hawai
2. neviem či to dobre píšem, nepoznám taliansku gramatiku ale Margarita (či to je drink? myslím tú total easy - syr rajčiny oregano)
3. a keď mám "carnivora deň" tak si naskladám svoju vlastnú, ktorú volám "mäsofágus" - rajčiny, šunka, slanina, kuracie maso, saláma, klobása, syr. Paráda
Quattro Stagioni (v zložení syr, šunka, šampiňóny, artičoky, kapary, slanina)
Alebo klasika Proscuitto e Funghi (syr, šunka, šampiňóny)