obcas si poplacem pri filmoch... momentalne ma napada iba jeden film pri ktorom som plakala... dlha cesta sa volal tusim... ale je ich viac... dokonca som plakala aj pri novom rambovi... teda novom jak novom.....tusim z minuleho roka
kks toho je vacej ..a napríklad titanic to je ppči film potom moonalker alebo aj muž v zrkdle pri týchto dvoch som revala jak jeblá!!..a ešte posledná rozlúčka s Michaelom Jacksonom!!!..kks som si vybulila oči!!!
ja velmi pri filmoch neplacem ... ani ich nepozeram vela a ked mi je uz do placu pri tom tak najviac jedna slza...ja sa ich snazim pri takychto veciach zadrziavat...ani neviem preco...mna aj tak skor rozplacu knihy ako filmy...viete viac citam ako pozeram
ja skor placem pri knihah ale co sa tyka filmou no tak kde zacat ...Titanic, Harry Potter 5-ked zomrel Sirius, Harry Potter 6-ked zomrel Dumbledore, a este mnoho filmou ...
Ale moja mama je neuveritelna citlivka ona place skoro pri kazdom trocha dojimavejsom filme
V poslednej dobe som si všimla, že ma dokáže dojať aj obyčajný film so šťastným koncom..možno aj preto, že v živote často chýba taký malý,osobný happy end..alebo aspoň ja ho často prehliadam. Ale inak balíček vreckoviek postrádam hlavne pri Kulte hákového kríža a Zachráňte vojaka Ryana, ako tu už niekto spomínal.
tuším pri levom kráľovi som plakala a ešte keď som prvýkrát videla armagedon. ale najväčší doják bol Marley a ja...to revalo celé kino, až to bolo vtipné na koniec ako všetci smrkali
ani jednu vec si nemozem vybratr lebo je to podla okolnosti ked som sama alebo z niekym komu doverujem tak placeem ako o zivot pri filmoch moja specialitka su animaky ako napriklad happy feet.. ale aj ine filmy ktore ma riadne chytia za srdeecko..:d
ani mne tam tie možnosti nesedia, plačem pri veľa filmoch ale zas nie som nejaká citlivka...ale proste, keď je dobrý film, kvalitne dojemný, tak si porevem...napr. Armagedon, pri tom revem vždy...potom PS: Milujem ťa, to bolo strašne krásne....aha aj pri Pearl Harbor, keď Dannyho zabijú
no neviem uz aky to bol film ale boa to taqa scenka ze chalan s babou vedla seba sedeli a ten chalan dal okolo tej baby ruku a ona sa onho oprela hlavou a potom sa ten chalan spytal ze: A co teraz???
Asi to nikto nepochopil ze preco som sa prave pri tomto rozplakala, ale nevadi niektore veci maju svoje dovody a niektore nie... taqdobre tato ma
Ešte som zabudla, často plačem pri katastrofických filmov ako prvé ma napadajú Ľad,Armagedon, Drvivý dopad. Magma a ešte zopár by sa ich našlo ale najväčší doják bol asi Armagedon a ešte aj tá pesnička k tomu je SUPER .. 9.A ZŠ Bieloruská spievali ste to krásne
jj dosť často, je to ukludnujúce keď to môže ísť von občas. v telke už nedávajú moc často nič také z čoho by som plakal,.. ale vždy si nájdem niečo na DVD a väčšinou si poplačem pri nejakom animáku
Zelená míľa, Armagedon, Forest Gump, Titanic, a vlastne skoro každý film, kde zomrie hlavný hrdina alebo môj obľúbenec. A aj pri rozprávke Most do zeme Therabithia som revala, keď jej na konci postavil ten most. Treba to vidieť. Bolo to krásne.
nedokazem pochopit ludi, ktori pri filmoch placu....sak napriklad moje vsetky spoluziacky sa furt rozplacu pri Titanicu...ja to nechapem...a ten film sa mi vobec nepaci...
Najviac som plakala pri Armagedone a Titanicu. ten film uplne milujeem. Dokaze ma dojat vela veci ale len pri tychto som plakala. Skor si poplacem pri pesnickach
Prvy film ktory ma naozaj rozplakal bol Armagedon .. ked ja neviem ten film bol taky realny proste spojenie love strory s akcnym fimom a ked Bruce Williys zomrel tak som uz naozaj nemohla
A od vtedy to so mnou islo dolu vodou ja neviem preco ale ja som sa normalne rozrevala ked zomrel Michael Jackson a to som nikdy jeho hudbu nevnimala ako volku skvelu vzdy som ju len tak prepocula jednym uchom dnu a druhym von a teraz poznam kazdu jednu pesnicku naspamet a este stale ked nieto zacne rozpravat o M.J. tak sa mi chce plakat aky skvely hlas sme staratili ...prevdepodobne ako kazdeho cloveka ma dokaze rozplatak smrt
dva filmy. Vôňa ženy a Smažene zelene paradajky.odvtedy nič, ale tak oba filmy boli dlhe, aj ked nemyslim, ze to bol plač, že kedy to už skončí..proste silné filmy.
jaaaj a este ma dostal film o edit piaf, ten koniec. a aj pozoruhodny pripad Benjamina Buttona bol silny, len sa nepamatam ci som plakala alebo nie ale bolo to smutne.
Plakala som pri Bathory, pri Narušení a potom už asi pri ničom! ale pri veľmi veľa filmoch som mala slzy v očiach a stiahnuté hrdlo a všetky tie pochybné príznaky. Ale iba pri týchto dvoch mi tuším vyložene tiekli slzy. och a ešte keď som bola menšia pri Tróji, keď vliekli Achilla priviazaného o ten koč a šúchal sa v prachu! to bolo také potupné, že mi bolo nanič aj zaňho. Pamätám si, že to bolo v kine a strašne som sa hanbila, že revem, a ukradomky som si utierala slzy, aby to nikto nááhodou neuvidel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Zachrante vojaka Ryana - zaverecna scena
Legenda o slavnom navrate ( The legend of Bagger Vance ) - zaverecna scena na golfovom ihrisku
Ale moja mama je neuveritelna citlivka ona place skoro pri kazdom trocha dojimavejsom filme
No a čo? Ja som taká citlivka
A čo ma rozplakalo: Zachráňte Willyho (tak nejak sa to písalo), Pán prsteňov, Zelená míľa, Milion dollar baby, Neviditeľné deti a kopec iných...
Asi to nikto nepochopil ze preco som sa prave pri tomto rozplakala, ale nevadi niektore veci maju svoje dovody a niektore nie... taqdobre tato ma
Naposledy hádam pri záverečnej scéne z V for Vendetta..idem sa hanbiť do kúta.
revala soom pri dennikoch anny frankovej...zlozilo ma to viac ako kniha.....
ale film, ktorý ma prinútil hodiť do seba poldecák aby som sa upokojil existuje
Requiem for dream by Darren Aronofsky
A od vtedy to so mnou islo dolu vodou ja neviem preco ale ja som sa normalne rozrevala ked zomrel Michael Jackson a to som nikdy jeho hudbu nevnimala ako volku skvelu vzdy som ju len tak prepocula jednym uchom dnu a druhym von a teraz poznam kazdu jednu pesnicku naspamet a este stale ked nieto zacne rozpravat o M.J. tak sa mi chce plakat aky skvely hlas sme staratili ...prevdepodobne ako kazdeho cloveka ma dokaze rozplatak smrt
@30 , @22 , @58 vsetko skvele filmy