občas áno, posledne čo si pamätám, tak napr. od PIXAR filmík Hore je veľmi dojemný a pri Toy Story 3 ten koniec bol veľmi krásny, krásny nostalgický, kde aj slza ušla a ešte mi bolo blbo pri Dobbyho smrti v HP ale za všetko môže tá dojemná, podmanivá hudba
@greendgirl teda zle som sa vyjadrila.. ja mám TV pustené stále ale robím pritom ešte dalších milion veci, takže nie som plne sustredena na film, tak poriadne ani neviem o čom je, tak sa mi plakať nedá
nie ale ma niektoré filmy vedeli dojat... akože harry potter ma ani zdaleka nedojal - asi to bude tým 3D glupim. Ale niektoré filmy hej ale rozprávky nie :/ až mi je z toho smutno, že som necitlivý :/
naposledy pri 13tom diely 5tej serie greys anatomy (co je uz tak dva roky asi ale skoro som plakala pri margeret thatcher a veronika sa rozhodla zomriet na konci. ale iba skoro
Raz som bola s @die na twilighte, neviem kolkatka to bola, ale muselo mi jebať keď ma to dojalo.
No a dnes som upustila slzičku, ale vážne len jednu a to z pravého oka keď som pozerala celestínske proroctvo a taká žena si uvedomila, že dieťa čo sa práve vynorilo z pralesa bude jej adoptívne lebo to videla v nejakej vízii.Neznie to moc dojímavo ale keď ona plakala tiež ...
Snažím sa ale nepozerať filmy, kde hrajú divákovi na city alebo so smutnou tématikou lebo ma to nebaví. Ale kedysi, keď som pozerala filmy s tématikou o 2sv....o židákoch a tak, veď to poznáte tak si nepamätám, že by som pri tom plakala...zato ten twilight O_o
Za to moju matku dojme aj to, že nejaké 12 ročné dieťa zaspieva pesničku od celine dion na výbornú. Len idem okolo, pozrem na ňu, že čo sa deje že plače a odpoveď je že to dievčatko je tak talentované až je to úžasné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale hej, tak nie pri každom druhom, ale stalo sa
teda, pri knihe ešte nie
ale nie som si istá
aj ked nevidim vtom nejaku spojitost :o neva
@greendgirl No ze si pusti BIELE PEKLO ak si to este nevidela
@anniedecadence dobre vediet
A inokedy mnou nehne nič.
No a dnes som upustila slzičku, ale vážne len jednu a to z pravého oka keď som pozerala celestínske proroctvo a taká žena si uvedomila, že dieťa čo sa práve vynorilo z pralesa bude jej adoptívne lebo to videla v nejakej vízii.Neznie to moc dojímavo ale keď ona plakala tiež ...
Preto sa snažím jej dať ban na takéto pičoviny