chalani sa vo všeobecnosti snažia moc neplakať ale stále sú to ľudia a majú city a medzi tie patrí aj smútok väčšinou sa to snažíme zamaskovať alebo tomu zabrániť aby nám aspoň netiekli slzy je to trošku prejav slabosti ale keď to už príde nedá sa to zastaviť.
naposledy som videla plakat mojho priatela..a myslim ze radsej by som bola bez toho..citila som sa horsie ako keby som plakala ja..asi pre to ze to bola moja chyba..
ja by som pred chlapcom, ktorý mi dá kopačky nikdy neplakala, nikdy, hoci by mi išlo srdce rozrhnúť. Mám svoju hrdosť. Že plačú chlapci o tom viem, aj som to videla. Videla som plakať chlapca pre dievča. Ale plač nie je vždy rovnaký. Romantik, by povedal, že plačú len z lásky. No omyl, mnohí plačú nie nad láskou, ale nad stratou koriste,. Plačú vlastne nad sebou. Je to sebaľútosť, iba holá a krutá sebaľútosť, ktorá ich bolí. Nech prepáčia tí, ktorí sú iní. Ale toto je môj najčerstvejší postreh.
nielen kvoli láska, zažila som veľa chalanov plakať, ale to iba tých čo viem žemi veria, veľakrát sa aj samy priznajú, aj ked je to zdrvujuce, aj oni maju city a velakrat su este citlivejsi ako my, si len myslime ake su to bezcitne svine ale v skutocnosti same klbka depiek a problemov a najma ty co sa hraju na velkych machov, sak ved to blaznenie robenie debilin sammi frajer, to niesu oni to je len pretvarka maloktory chalan je taky naozaj, ale co od nich chceme ved aky je dnesny svet?by ukazali ak yv skutocnosti su a ti cih "kamarati" uzasny "frajeri" by ich z toto pod ciernu zem bo si to ani oni nechu prinat bo niesu ziadne "cajicky" tolko moj nazor na vec a skusenosti ziskane ppocuvanim kamaratov... kamaratky snimi chodia s spavaju a mne sa ich milacikovia ale aj iny kamarati vykecavaju....
nikdy som pre dievča neplakal, ale nie preto, že mi za to nestoja, ale preto, že ešte neprišla tá, ktorá by ma k slzám donútila a teraz neviem, či to chcem alebo nie asi nie, nie som moc romantická duša ;--)
hej moj kamarat sa furt trapi kvoli babam...je osmak a chodi so siestackami... xD citujem ho "tak ty si so mna robis srandu a ja sa tu topim v slzach" hrozne... jeho nick na pokec je dominik256
je to moj najlepsi kamarat...plakal koli najlepsej kamaratke...cize dost blba situacia...ale nastastie sa to vyriesilo a teraz su spolu neuveritelne stastny...wiete ked pol roka sa snazite o niekoho koho milujete a ten stale nic tak to dost ubija...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a?
...teda chalan čo pre babu neplakal, nemiloval ju skutočne...