a sprav si aj plan B keby plan A nevysiel a plan C keby pocas plnenia predoslych planov niekoho z vas zrazilo auto alebo ina neprijemnost postihla....a ked planujete vaznejsi vztah tak si sprav aj patrocny plan ale s tym to moc neprezen lebo ten sa ocakava ze splnite aspon na 110%
Napríklad choďte do kina a pred tým na zmrzku, alebo na džús, alebo do pizzérky môžte ísť, prípadne ísť zahrať si niečo (tenis, billiard....) alebo do plavárne, prejsť sa, alebo zisti si či sa dačo nekoná v blízkosti- koncert alebo akcia zaujímavá pre vás....
chodte do cajovne..parku..kuknut film ku sebe..pritulte sa.. preboha co je na tom tazke ked sa mate radi? vacsinou je fuk kde ste ,hlavne ze ste spolu...
ach jaaaj to sú problémy, je jedno koľké rande, proste robte to, čo vám robí radosť...choďte sa niekam prejsť, spolu na bicykel, do čajovne, do kina, na túru do lesa, tancovať....kam by si išla s kamarátmi?
Neodporúčam kino, podľa mna je to jedno z najmenej ideálnych miest na "rande". Chodte napríklad na kúpalisko alebo do nejakého parku na lavičku. Môžete skočiť na kofolu, pizzu a pod... Píšeš, že nieste uvoľnení a hanbite sa. Na toto pomáha skočiť nanho a dať mu poriadneho francúzaka a aspoň pol hodinu sa s ním lízať, uvidíš, potom sa už hanbiť nebudete
A ešte ti poradím, nehľadaj radu na fórach, kde ti radia debili ako som ja, ale skús použiť vlastnú hlavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Okrem toho, ja vždy tvrdím, že je jedno kde, hlavne, že s ňou. (v tvojom prípade s ním)
A ešte ti poradím, nehľadaj radu na fórach, kde ti radia debili ako som ja, ale skús použiť vlastnú hlavu
Nezabudni na mapu s únikovými cestami...