čo hovoríte na facebook ? mňa to tam v poslednej dobe vôbec, ale vôbec nebaví, absolútne nič sa tam nedeje, iba ma tam vždy niekto vytočí, ľudia už ani nepíšu statusy, iba tie skupiny tam pridávajú prijebané fotky!
@vitto dislikeni skupiny.. na fb chod iba aby si si pozrela spravy, napr. na 10 minut len.. podla mna je blbost si zrusit fb, stratis tak vela kontaktov atd.
Facebook je nuda, ale aspon mam spojenie s ludmi a viem, ze este ziju. A nemusis si tam aj ty pridavat fotky, alebo komentovat alebo hrat hry..nikto ta nenuti...
velmi vzneseny problem si nam predostrela.. co by sme robili bez FCB!! .. ak chces taks i ho zrus mne to zily nepotrha ani nikomu inemu.. nikto ti nekaze tam den noc sediet a sledovat statusy a prispevky ako na ihlach.. ja tam chodim na 10 minut pocas dna popri tom ze robim nieco uzitocnejsie a je to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale ostanem tam kvoli farmvillu ^.^
nemám potrebu zrušiť facebook, keď už tak ja birdz, pretože je to tu ako v márnici a všetci fajn ľudia sem už nechodia, no nezaložím kvôli tomu fórum
neboj ja som naozaj doveryhodna osoba, takze ak by si chcela len mi napis...(toto myslim naozaj)
.. tu je to