Musim, najradsej mam kazdy polhodinu rozplanovanu (nevravim, ze to tak aj dodrzim), lebo hocikedy ma vypne a aj hodinu-dve som v svojej hlavne a vobec si neuvedomujem, ze okolo mna ide zivot.
Mam kamratku, ktora len planuje. Ja uz mam vypracoanych cca 70 otazok na jeden predmet a precitane skripta na druhy. Ona len planuje a vypracovava planiky, kedy sa kolko musi ucit. Ona bude mat cez prazdniny krasne tabulky a planiky farebne, ja poznamky, ktore jej potom aj tak poslem, takze na tom budeme tak rovnako. Ale ja nebudem mat planiky. Celkom efektivne, imho
(Ale vazne, planovanie je picovina, zabera to cas, ktory mozes venovat uceniu. Ak ti to pomaha psychicky, tak ok. Ale inak je to uplne megazbytocne.)
Ja neviem veľmi dodržiavať plány, lebo nikdy neviem, čo bude zajtra (väčšinou sa veľa vecí dozvedám na poslednú chvíľu, alebo robím spontánne), takže keby ja som si neviem naplánovala čas na ďalší týždeň, stokrát by sa to počas neho zmenilo a bolo by to neefektívne. Takže ja fungujem v chaose a na druhú stranu netvrdím, že mi to nevyhovuje nenudím sa
kúpila som si z ebayu taký pekný plánovač, kde si značím hlavne skúšky, nejaké dôležité termíny ale aj to koľko z čoho sa chcem učiť a zatial sa mi to osvedčilo
Ak cas = peniaze tak to mam dost striktné, ak nie, mam veci ktore v daný den chcem urobit tak si urcim priority a podla nich idem, niekedy robim aj viac veci naraz cize to nakonec aj tak urobim v hocijakom poradi.)
Kazdy vecer si naplanujem, co a kedy na dalsi den. Samozrejme, ze obcas to nevyjde presne, lebo sa nieco necakane stane, ale da mi to prehlad, co potrebujem spravit, kedy a urovnat si priority.
Jedine co si planujem je vstavanie (momentalne 8:30). Inak pocas dna robim co pride. Nechce sa mi planovat, ked po prebudeni aj tak dostanem lepsie napady.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(Ale vazne, planovanie je picovina, zabera to cas, ktory mozes venovat uceniu. Ak ti to pomaha psychicky, tak ok. Ale inak je to uplne megazbytocne.)
Mam brigadu cez tyzden cez vikendy dalsiu, ucim sa, do labaku chodim,priatel,rodina,kamosi.
Musim si trochu planovat vci
a stále chcem začať a furt sa k tomu neviem dokopať