Získať Nobelovu cenu za literatúru a medzitým učiť fínske deti nemčinu (ale budem mať niekoho, čo mi bude dovážať slovenské potraviny) a čo ja viem, čo ešte?
nereálnych snov mám kopu, ale plán momentálne asi len jeden, študovať ďalej a nejak sa snáď zamestnať. a mimochodom, mám pocit, že sa zlepšuješ v slovenčine
Včera som nad tým silno uvažoval ... Dva roky na strednej mám v pláne silno brigádovať, z ušetrených peňazí založiť firmu, možno ísť na vysokú, predať byt, začať investovať, atď... Dokonca som si aj počítal, ako na tom budem s peniazmi a zatial podľa čísel na papieri to neznie nereálne
toľko ľudí odtiaľto bude bývať v Londýne a neviem kde ešte - a šak dobre, bodaj by vám to vyšlo
a moje plány pri tých vašich vyzerajú také obyčajné chcela by som dokončiť výšku, zamestnať sa, skúsiť urobiť si ďalšiu výšku, vydať sa, mať dieťa - a ideálne v takomto poradí (tá druhá výška by sa prelínala s tým, čo som napísala po tom)
tak jeden sen sa mi prave plni. a inak nic konkretne. proste stale nieco nove robit,objavovat, vzdelavat sa,[racovat, zarabat a cestovat. zdokonalovat sa vo vsetkom.... najst si poriadnerho chlapa,ktori ma bude bavit...a tak
vsetky s ami uz splnili..ale strale mam nove...najnovsie sny su: zmaturovat...dostat sa na vysku ktora ma bude bavit...najst si nejaku robotku...a ist na rok do zahranicia...vela cestoavt...atd...dalo by sa pisat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
filip
urobiť monitor
nájsť niaku strednu školu ktorá by ma bavila
Precestovať veľa,veľa miesto
neskoršie ísť na všmu
byť slááávna a bohatá
Ale nechcem ich písať verejne.
Sú naivné a keby mi do nich niekto začal rýpať... :/
ale nie, chcem študovať na dobrej vysokej niekde v zahraničí. Okrem toho svoju udúcnosť nijako nevidím. Možno ma zajtra zrazí autobus
a moje plány pri tých vašich vyzerajú také obyčajné chcela by som dokončiť výšku, zamestnať sa, skúsiť urobiť si ďalšiu výšku, vydať sa, mať dieťa - a ideálne v takomto poradí (tá druhá výška by sa prelínala s tým, čo som napísala po tom)