Práve som dopozeral črepiny*, kde akurát ukazovali plastické zväčšenie pŕs, a nechápem jednu vec - ako môže nejaká žena niečo takéto si nechať vôbec urobiť?? O__o
@cicatrix ake si zelala? naco jej je ze ma velke prsia? k comu jej to bude dobre? ved ak si najde toho praveho bude mu jedno ake ma prsia, a neverim ze by si to dala len kvoli tomu ze jej sa to tak paci.
@natus39 sebavedomie a komplexy su poriadne svine..
priklad zo zivota:
som na skole jedine dievca. (dve stvrtacky odmaturovali)
bavili sme sa o tom, ze je prijate dalsie dievca, ktora ak sa rozhodne ist na tuto skolu, tak bude dalsi rok prvacka. (ja budem druhacka)
a hned prisiel moj spoluziak za mojim spolusediacim a povedal: "ale je dost skareda". a ja kedze som mala tu cest vidiet ju na DOD a zdala sa mi pekna, tak sa pytam: "preco je skareda?" a ten spoluziak ukazal na dvoje prsia a povedal slovo "doska".
predstav si ze sice aj ked ti to hovoria chalani na zakladke a na strednej (a aj baby) a vtedy ti este nejako nemusi zalezat na velkosti prs, sebavedomie to vie znicit az do velkej dospelosti, kedy sa nakoniec proti tomu ta baba rozhodne zakrocit takto.
@natus39 ja so svojim telom nie som spokojna. prsia by som si dala zvacsit, lebo sa mi to zda byt zenske a sexi mat pekne tvarovane prsia. samozrejme ziadne giganty, ale primerane k mojej postave. clovek, ktory sa hanbi obliect do plaviek a ma problemy so sebou to robi kvoli sebe a nie kvoli inym. ak ma partner miluje, tak to bude chapat a nebude ma obmedzovat.
@turgon pozri sa na nazor zakladatela fora. jemu by to asi vadilo, keby to jeho zena planovala. kazdy to vidi inak - jednemu to vadi, druheho to potesi.
@toxo tak potrat pokial je vynuteny (zo zdravotnych dvovodov) tka som sa. pokial ide o potraty pri ktorich je neplnoleta matka a nezvladla by vychovu, v takych pripadoch nieje riesenie zakaz potratov ale prevencia aby sa to nestalo. ale ked sa to uz stane som za lebo to ma aspon nejaky vyznam. zvacsenie prs nema nijaky vyznam, naopak, moze byt zdraviu skodlive
@natus39 fuha zaujimavy nazor aby niekomu vadili umele prsia viac ako potraty. Ako keby neexistovala adopcia ze? a riziko pre zenu, to uz je otazka na lekarov aby to vedeli posudit.
@toxo@toxo ale vzi sa do situacie keby mas 15 rocnu tehotnu dceru. ty by si ju neposlal na potrat? a adopcia moze byt riesenie, ale kde mas zaruku ze toho dietata sa ujmu starostlivi rodicia?
@natus39 sory, ale podla reakcii si mlada na to aby si to pochopila... nie kazda zena to robi kvoli chlapovi ... a ze ,,pravy to pochopi"? Ak nie je na prsia, tak pochopi, ale ak sa mu pacia prsia, tak mu to bude chybat.. ale to je o inom...
Ty mas asi stastie a prsia mas, ale si predstav zeny, ktore nemaju a trapi ich to, tak si takto pomozu...j e to ich vec ...
nikdy by som svojej partnerke nedovolil aby si zvacsila prsia.. resp dovolil, ale v tom momente by som sa s nou rozisiel.. zeny, to ste fakt tak jebnute, ze silikon pod kozou vam zvacsi ego? nech vam to nejebe...
lentilky su urcite praktickejsie ako velke lajdaky. neobijete si hlavu pri behu bez podprsenky, ludia sa vam pozeraju do oci, nedeformuju chrbticu a ked zostarnete, nevisia vam az po zem. co je male, to je zlate
@natus39 nevravim zeby som skakal od radosti po strop ale neviem ci si uvedomujes o co v potrate ide. To neni ze spapa pirulku a *puf*, brusko zmizne. A myslim ze 15-16 rocnu holku by to kusa poznacilo. Nech by sa stalo cokolvek, bola by to moja dcera a ja by som pri nej stal nech sa stane cokolvek
@natus39 sory mne to znelo ako ,,natalka " ale aj tak skus sa vzit do zenskej, si predstav, teda ze by si mal nejakeho 6 cm cervika, kebyze ho mozes zvacsit, nezvacsil by si si ho?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Jednoduchšie riešenie je aj tak podľa mňa naučiť sa mať rád sám/samu seba a byť so sebou spokojný/á.
priklad zo zivota:
som na skole jedine dievca. (dve stvrtacky odmaturovali)
bavili sme sa o tom, ze je prijate dalsie dievca, ktora ak sa rozhodne ist na tuto skolu, tak bude dalsi rok prvacka. (ja budem druhacka)
a hned prisiel moj spoluziak za mojim spolusediacim a povedal: "ale je dost skareda". a ja kedze som mala tu cest vidiet ju na DOD a zdala sa mi pekna, tak sa pytam: "preco je skareda?" a ten spoluziak ukazal na dvoje prsia a povedal slovo "doska".
predstav si ze sice aj ked ti to hovoria chalani na zakladke a na strednej (a aj baby) a vtedy ti este nejako nemusi zalezat na velkosti prs, sebavedomie to vie znicit az do velkej dospelosti, kedy sa nakoniec proti tomu ta baba rozhodne zakrocit takto.
@toxo ved ja viem, ale podstupit takuto nechutnost?
Ved podla mna nezalezi na velkosti prs, cim mensie ich ma, tym blizsie som k jej srdcu ked ju obimam nie? a aspon moze spat na bruchu
btw: moje nazory su len zaujimave
Ty mas asi stastie a prsia mas, ale si predstav zeny, ktore nemaju a trapi ich to, tak si takto pomozu...j e to ich vec ...
@alysia mohla si si vsimnut ze som chalan (ach)
a Natus je postava z mojej oblubenej PC hry Conquest Frontier Wars, a bol to robot a 39 je oblubene cislo
aha dobre vediet .. skoda ze nemavaju ludia na birdzi normalnemena a ophlavia, potom som z toho zmatena