iba ak po uraze/nehode....naco inak? fuj to je nechutne, ist na plastiku-..nosa len preoto ze sa vam nepaci...ked budem doktorka ani take chujoviny nebudem robit...iba ak by mal zraneny nos, alebo nehoda tak ano,ale len kvoli vymyslom nie...
nie to uz by osm nebola ja ale priznam sa, ze zmensenie prs by som brala aspon o cislo na take dva a polky.inak nic.sice nadavam skoro na vsetko ale predsa len je to moje
dala by som si zvecit prsia ale to len vtedy kedy by som uz bola po porode aby boli pevne a tak
a dala by som si odstranit jazvu na ramene co ma kamarat uhryzol,a este by som si dala botulotoxin napichat ale to az po styriciadke ak budem bohata
Ak by som uz isla, tak by som si asi dala spravit nos. Mala som ho zlomeny, teraz mam na nom taky hrbolcek ... Ale to by som musela mat straaaasne vela zbytocnych penazi, inak to neriesim.
ak by sa mi neco stalo ze nejaka nehoda tak by to mohla byt plastika hocicoho...ale takto sama od seba urcite ne ...presadzujem prirodzenu krasu a ne preplastikovane čuda
ne naco...som so sebou spokojny.inac baby com si davate niektore zvacsovat kozu...ked vidim totu umelynu skurvenu tak mi pride napicu s toho...ani finske sane sa nedaju robit sa stavim bo kozy jak kamene tvrde...
Dala som si uz silikony. Ale keby som mala viac financnych prostriedkov, ktore by som mohla obatovat na plastiku, nepremyslal by som dlho a zasla by som si este pre novy nosik a mozno este zmensit viecka. Zatial.
heh.........a preco ne.....neznasam sice vyumelkované pipky...a prirodzenost je fakt pre mna prvorada....ale co...ked...to cloveka ubija stale...a ...ce sa samej sebe pacit..hmm...aspon aby tobolo...normal...spoko...hmm....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a dala by som si odstranit jazvu na ramene co ma kamarat uhryzol,a este by som si dala botulotoxin napichat ale to az po styriciadke ak budem bohata
Veď pery sa zvyknú zväčšovať a nie zmenšovať, nie je tak?
No hej, mne už asi tie prázdniny už lezú na mozog a práve to slovíčko som akosi nezbadal