@mrproper1 ouuuuu, som sa normálne zľakol po tom čo si mi to prikázal
Ty si tu do diskusie príliš tiež neprispel mimo tej svojej otázky.
Ale zvykaj si, tu tu nemáš žiadne právo manažovať priebeh tohoto fóra a prikazovať kto sa kam môže vyjadrovať ČIže si utekaj dať studenú sprchu a to rovno dvojnásobnú lebo takúto otázku dávať na teen fóre je fakt smiešne
Na toto si sa mal opýtať radšej svojich kolegov v práci kde si praxoval a nie tu tí by ti aj lepšie poradili Teda ak nemáš dvojročnú prax v tom že si si doma programoval kalkulačku
A propó, dnes už jeden programovací jazyk vo firmách väčšinou nestačí.
mas len "holu-bosu" prax alebo mas na seba aj nejaky certifikat? ak nie, tak ti radim si rychlo nieco spravit... certifikat ti dost pomoze v tom, ze si mozes dupnut ohladne platu aky chces ty...
Zalezi od firmy a preukazatelnych skusenosti,nie na vyske a certifikate. Mas tam interval medzi 1250-1500 v hrubom. Na Bratislavu to nie je prehnane. A samozrejme zalezi od firmy - outsourcing/consulting firma(IBM,etc.) ti da menej ako priamy klient(banka,telco,etc.)
Zalezi jak si dobry. To ze vies Javu je sice pekne, ale ak napr nevies UML, pripadne secky tie dalsie enterprise-sracky co sa pouzivaju pri vyvoji a navrhu softu v jave vo velkych projektoch, tak ten plat nebude daky zazrak (tj. dakych 1200-1500e).
Taktiez zalezi v akej firme si robil a kam ides robit. To ze nemas VS je vcelku jedno, zalezi na skille. VS je formalny zdrap papiera v takomto pripade, nie vzdelanie.
tak pokial si robil dva roky mohol by si vediez kolko by si +- chcel zarobiť a ohodnotiť svoju prácu, čo si robil za pár stoviek ? ok tak teraz sa poobzeraj teda po niečom lepšom, pokiaľ si myslíš, že nato máš. Pokiaľ nedokážeš presvedčiť zamestnávateľa o tom, že si ten právy na pozíciu atď. tak môžeš maximálne skúsiť, čo tak .. za tú dobu by aj nebolo zlé ak by si ukázal načom si pracoval, prípadne tvoje vlastné projekty.. lenivcov nepotrebujú. Platy vieš ako sa pohybujú, a nakoľko si trúfas uz vies ty
chalani ja som robil pre microsoft 8 rokov a viem urobiť hociaký program hru a webstránku tomáš je môj dobrý kamoš a vážim si ho ako kamoša a inak treba sa naučiť HTML a potom ked budete vedieť programovať v HTML tak sa naučiť aj CSS štýly na youtube a na www.jakpsatweb.cz je toho dosť tak potom je dobré keby ste si kúpili knižku v resp. encyklopédiu o PHP,PHP5 alebo tak ale najskôr PHP a MySQL tak už budete môcť vedieť urobiť chat na webe aj eshop a mnhoho iného taktiež aj aplikácie .............. trošku som vám chcel povedať všimnite si pár kokotov čo robia test iq alebo matematické olympiády v HTM a jebnú to na skurvenú tabulu žiakom no tak dopadnete vy ak sa nenaučíte toto čo ja a tomáš vám píšeme sem no potom ked budete vedieť toto tak sa špecialyzujte aj na PC programy ale nato už treba vedieť programovať v PC programovacích jazykoch "tie robili Tomikovi" problémy ako je C/C++, JAVA, Visual Bysic, Pascal, Python atd..... tak sa majte a učte sa neskôr sa stretneme všetci a nakopeme riť Markovy Cukerbergovy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ty si tu do diskusie príliš tiež neprispel mimo tej svojej otázky.
Ale zvykaj si, tu tu nemáš žiadne právo manažovať priebeh tohoto fóra a prikazovať kto sa kam môže vyjadrovať ČIže si utekaj dať studenú sprchu a to rovno dvojnásobnú lebo takúto otázku dávať na teen fóre je fakt smiešne
Na toto si sa mal opýtať radšej svojich kolegov v práci kde si praxoval a nie tu tí by ti aj lepšie poradili Teda ak nemáš dvojročnú prax v tom že si si doma programoval kalkulačku
A propó, dnes už jeden programovací jazyk vo firmách väčšinou nestačí.
Myslím, že sú takí, ktorí po dvoch rokoch praxe robia za 1000 a sú takí, ktorí robia za 3000+
Taktiez zalezi v akej firme si robil a kam ides robit. To ze nemas VS je vcelku jedno, zalezi na skille. VS je formalny zdrap papiera v takomto pripade, nie vzdelanie.