Ahojte!
Chcela by som ísť študovať veterinu na túto školu: » www.sosvetnr.sk/main/titulka.ht...
Niekto kto tam chodí alebo vyštudoval, prosím aká je too škola.
A ak je tu niekto vyštudovaný veterinár tak prosím dajte vedieť aký je plat a celková upla
Odtiaľ poznám jedno dievča, ktoré minulý rok maturovalo. Na tú školu nie je problém sa dostať, dostala sa tam s trojkami, ak nie s horšími známkami, takže toho by som sa nebála. Avšak neviem, ako sa jej na škole páčilo a veci okolo toho. To som s ňou neriešila. No neučila sa nejako extra a prechádzala celkom fajn, takže..
Ak chceš ísť študovať veterinu, tak radšej gymnázium. Aj tak by som to neriskovala s veterinou veľmi. Po skončení veteriny môžeš pracovať aj ako hygienik potravín, napr. na štátnej veterinárnej a potravinovej správe, ako kontrolór chovov, hygieny prevádzok so zvieratami a podobne...ale samotný veterinár neviem ako je na tom s uplatnením.
No a posledná časť otázky, omfg.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ak chceš ísť študovať veterinu, tak radšej gymnázium. Aj tak by som to neriskovala s veterinou veľmi. Po skončení veteriny môžeš pracovať aj ako hygienik potravín, napr. na štátnej veterinárnej a potravinovej správe, ako kontrolór chovov, hygieny prevádzok so zvieratami a podobne...ale samotný veterinár neviem ako je na tom s uplatnením.
No a posledná časť otázky, omfg.
Ďakujem a na gympel ma otec nepustí, a posledná časť otázky , to som písala narýchlo snáď sa dá pochopiť