caute, potrebovala by som pomoct ohladom platenia na ebay cez paypal, ktory som si uz raz vytvarala, zadavala som svoje cislo uctu, ale potom kolkokrat som sa pokusala nieco objednat, samo mi stahovalo 0,7e a nerozumiem preco..ako zistim ci uz tam mam uce
tak malo by ti to pisat v liste pri ucte pod menom - status: verified. po tomto by ti nemalo tahat z uctu ziadne poplatky navyse, ak uskutocnujes nejaku platbu (ak to nie je inak uvedene pri popise transakcie, ktoru chces vykonat). aspon u mna to tak funguje.
@trdelniiiq ano aj paypal by mal stiahnut nejake peniaze na overenie uctu, lenze mne to stiahlo uz 2x a presne v tom case ked som sa snazila nieco objednat :/ @ssnehulienka ja teraz vobec nerozumiem, tiez som zila v tom ze paypal je ucet kde drzis peniaze a odtial sa to posiela
inac k tomu co si pisala snehulienke. na ucte nemusis mat ziadne peniaze. ak nieco objednavas, stiahne to do tvojho pp uctu a odtial hned odosle ciastku druhej osobe
@lawonder jop, ako tuto panko vyssie hovori, pretoze paypal je dobry v tom, ze neplatis priamo cez kartu a teda nesposkytujes chulostive udaje o karte, len email a paypal heslo. preto je to bezpecne. samozrejme, mozes si tam drzat peniaze, ale ak ich tam nemas, tak ti to normalne ide z uctu
@lawonder tam natukaj ten kod, ktory najdes v ibankingu/appke na spravu uctu pod tou rezervaciou z pp. po verifikacii ti do 3 az 7 dni vratia rezervaciu (vsetky doteraz docasne stiahnute peniaze) priamo do pp uctu.
paypal uz pouzivam niekolko rokov, poslal som cez neho uz niekolko tisic € a pride mi celkom spolahlivy tak neviem, co sa ti nedari ale jedna vec je jasna, pri pridani noveho uctu ho musis overit a vtedy ti to stiahne cca 1€, overis ucet a ten stiahnuty peniaz ti ostane na paypali...ked nieco kupujes a ides platit cez paypal, tak prvotne berie peniaze z toho co mas na paypal ucte, pokial na nom nemas dostatok penazi alebo tam nemas vobec nic, zbytok resp. celok priamo stahuje z tvojho uctu v banke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tak no, ja som si musela teda ten ucet overit cez mobil, no a teraz platim tak, ze zadam svoj email a heslo na paypal..
niekde to je kontrolná čiastka či to funguje, ale neviem či aj na paypal
inac k tomu co si pisala snehulienke. na ucte nemusis mat ziadne peniaze. ak nieco objednavas, stiahne to do tvojho pp uctu a odtial hned odosle ciastku druhej osobe