Po dvoch rokoch by som chcel ukončiť výšku a zapísať sa na inú,čiže znova do prvého ročníka. Je to brané ako prekročenie štandartnej dĺžky štúdia a musel by som si tieto 2 roky zaplatiť,alebo sa to vzťahuje iba na prípad,keby som napr. bakalára študoval v
na balakarske studium mas TRI roky zadarmo...cize ked si prekrocil dva , presne dva platis podla cennika co ma skola vyveseny na stranke-2hy a treti rocnik, prvy mas zadara
magisterske mas zadarmo tiez DVA a nemiesa sa to s bakalarskym
To som si špeciálne hľadala pre seba na nete, takže ti viem povedať, že v tvojom prípade budeš mať prvý ročník štúdia na ďalšej výške ešte zadarmo ale druhý a tretí budeš platiť. A potom sa snaž vytrvať. držím ti silno palce!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
dalsie 3 roky platit nebudeš ale ak prekročiš dlžku studia viac ako 5 rokov tak už cvakáš (tak som to pochopil aspon ja)
na balakarske studium mas TRI roky zadarmo...cize ked si prekrocil dva , presne dva platis podla cennika co ma skola vyveseny na stranke-2hy a treti rocnik, prvy mas zadara
magisterske mas zadarmo tiez DVA a nemiesa sa to s bakalarskym
tiez mam prekrocene, tak to viem
btw odporucam neukoncit studium, ale iba dat ziadost o prerusenie. Ja som po prvom rocniku prerusil studium a isiel na inu skolu.
v Cesku to tak je,ale na SR ocividne nie teda.....
Ďakujem
ako tu uz odznelo vyssie, zadarmo su tri roky bc studia a dva roky mgr/ing studia, vsetko navyse sa plati