@faino Starwalk je tiez perfektna appka. Funguje na zaklade gps a ak sa vecer postavis vonku, mozes si priamo na ipade pozerat ake suhvezdia su nad tebou resp podla ipadu ich rovno najst aj na oblohe penultimate je tiez vyborna app ma zapisovanie poznamok rucne, pripadne skic, nejake kresby a podobne
@trdelniiiq - iPad zatial nemam, ale je mozne, ze do konca prazdnin bude doma, tak potom vyskusam. Hladam zaujimave appky na macbook, treba hocico vyskusat
@faino To si mal skor napisat, ze na mac. App store je totiz na ios a na mac je mac app store a tam som zatial kupil jedine iphoto a cely iwork balicek. Plus nejake free hry na skusku, inac nic
@trdelniiiq - predtym som iPhoto nemal kupene, ale teraz po cistej instalacii Mountain Liona som tam hodil len Picasu, kedze nejake extra velke veci s fotkami nerobim 8)
@tommyhot na ios je app store..itunes store je vseobecny nazov pod macom na obchod s hudbou, podcasts, serialy, appky, knihy atd a appstore sa vola specialne obchod priamo na ios devices
@n0win0u ono, vacsinou cakam na zlavy a vtedy to stoji 0,79€. akurat ten amazing spider-man a batman stal dokopy 11€. starwalk a iphoto dokopy 8 a pages 7. zvysok by mal byt za tych 0,79€. takto pokope sa zda, ze je toho vela ale kupovane je to v priebehu 8 mesiacov, cize ked sa to rozvrhne, priemerne dam za app 1,60€ mesacne.
@trdelniiiq tablet ako prenosnu konzolu ? to mas docela slabu konzolu O__O no nic, a naco ti je tablet okrem hier, ale ok jebem na to zase sa mi mozog iba zastavi. enjoy proste, ked na to mas a chces kupuj.
@n0win0u ja napriklad teraz pisem z iPadu..takze aj na to je dobry tablet...popritom pocuvam muziku, som na fasbuku, sem tam nieco zadrtim.. Pouzivam ho aj na light pracu atd..hlavne takto na vecer z postele je to lepsie ako zapinat notas...
@n0win0u tak co ja viem..mne to staci. a poslednu dobu vychadzaju fakt podarene premiove kusky, ako napriklad uz spominany batman alebo spider-man. dalsia pecka bude real racing 3, ved kukni sam, hodim ti tu aj videjka z tych hier.
no a okrem toho ho pouzivam do skoly. prednasky, prezentacie, citanie textov, pisanie prac, citacka knih, net, videohovory, messaging atd
@n0win0u odkedy je 500 eciek pol miliona? btw ja ti ani nekazem aby si si ho kupil.. len ti hovorim na co ho vyuzivam a preco si myslim, ze je v niektorych situaciach vhodnejsi ako tazky, velky, horuci pomaly notebook...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
The amazing spider-man
Spider-man
Dark knight rises
Gta 3
Max payne
Galaxy on fire 2
Modern combat 3
Flight control+flight control rocket
Fruit ninja
Whale trail
Cut the rope experiments
Wheres my water
Home sheep home 2
A nejake donutovky ako rat on snow/skateboard atd
A co sa tyka aplikacii, tak:
Penultimate
Pages
Iphoto
Snapseed
Starwalk for ipad
A par dalsich, ale tie momentalne nemam v ipade, tak ti neviem povedat ale to, co som vypisal pouzvam takmer stale
A na app store mam samozrejme kupeny mountain lion, garage band a potom take lacnejsie appky ako growl atd...
kolko to stalo dokopy hentie picoviny @trdelniiiq keby to mas odhadnut ?
no a okrem toho ho pouzivam do skoly. prednasky, prezentacie, citanie textov, pisanie prac, citacka knih, net, videohovory, messaging atd
nove rr 3
batman
spider
@trdelniiiq nj ja na hento vyuzivam notebook radsej
grcam, taky solidny netbook nie je o moc tazsi, nie je o moc vacsi, nie je horuci a rozhodne nie je pomaly
ale tak ok, dajme tomu, ze je to super a plne to potrebujes alebo co. mne je to jedno koniec koncov, len to nechapem no