Ako zístíme či je láska pravá a či je to len zamilovanosť. Pre nás mnohých je to veľká dílema. Aj ja som k jednému chalanovi cítila zamilovanosť a bola som ako posadnutá, ale ked som od neho niečo chcela tak to ignoroval a bol dosť na mna aj surový no n
Bola som zaslepená a hlúpa a neraz som si to vyčitala. Ale už viem, že zamilovanosť aj sama príde ako aj odíde. Zamilovanosť ignoruje chyby partnera. Chyby partnera by sme nemali ignorovať ale rešpektovať. Dokonalí nie je nikto z nás.
Láska je najkrajšia vec čo nás môže stretnúť. Láska je život.
Mozno je v tom kusok pravdy ,ze ked je clovek zamilovany nevnima chyby toho druheho ,ale nie je to vzdy tak ....niekedy len mozno "nechceme " vidiet a radsej nad tym "zatvarame "oci .....a teraz k otazke .....ja nerozlisujem zamilovanost od pravej lasky ...podla mna ,ked je clovek zamilovany tak je to prava laska aspon ja to tak vnimam .....
Ten chalan bol k tebe odmerany, pretoze vedel, ze mas o neho zaujem a neopatoval tvoje city. To je prirodzena sebaobrana bolo by nelogicke podla toho sudit jeho povahu. A to sa neda zatajit, aj keby si mu to nepovedala.
Myslím že je rozdiel. Sama som konečne po určitej dobe zistila a rozlíšila, čo bola u mňa len hlúpa zaslepenosť, ktorá trvala len krátky čas, narozdiel od ozajstného zaľúbenia sa, ktoré pretrváva..
@dardanelisda@2 Ja poznám citát "Láska je smrť" o žživote som to ešte nepočula...
A k veci. Platonické zamilovanie je jednoducho zamilovanie sa z obdivu alebo do niečoho čo je dokonalé, ideálne. Niečo čo sa nám páči, ale vieme,že to nemôžme mať a ani sa nepokúšame to mať. Na to bol pekný citát:"Platonická láska je lákavý cieľ pre strelca, ktorý však nikdy nevystrelí" (Wiliam Busch)
Podľa mna láska neexistuje je to len biologická potreba a egoistická potreba človek a ked sa jej nabaží tak potom odloží druhého do šuflíka ako použitú vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Láska je najkrajšia vec čo nás môže stretnúť. Láska je život.
A k veci. Platonické zamilovanie je jednoducho zamilovanie sa z obdivu alebo do niečoho čo je dokonalé, ideálne. Niečo čo sa nám páči, ale vieme,že to nemôžme mať a ani sa nepokúšame to mať. Na to bol pekný citát:"Platonická láska je lákavý cieľ pre strelca, ktorý však nikdy nevystrelí" (Wiliam Busch)