plavarne su 3 sa mi zda, jedna nova pravdepodobne velmi, velmi draha ale maly bazen sa mi zda, neviem nebol som tam. A potom 2 normalne, v meste. jedna je na ulici Kúpelna 4 , mestska plaváren normalna plavaren odporucam. a potom este jedna ktora je ako sucast vysokej skoly pri mlynoch co je ten intrak, ale tam neodporucam, velmi chlorova voda tam je, hlavne preto lebo tam sa vystrieda vela ludi a ked si neni student, tak tam mozes ist len v urcitu hodinu.
@timea91 je to normalna plavaren sice uz dost stara, ale nechodi tam velmi vela ludi, takze sa tam da aj zaplavat. satne su obycajne, sprchy a zachod tam su sa mi zda ze zrekonstruovane, kupacia ciapka je tam povinna, ale da sa pozicat. na tejto stranke je tiez pisane nieco o tom » www.ubytujsa.sk/sk/voda/nitra/p... ale teplota vody tam niekedy byva aj nizsia ako je tam pisane.
vieš čo? na tú kúpeľnú chodí veľa ľudí, bláznivé decká, jeden plávací pruh je dokonca obsadený len pre nejakých plavcov...mne sa tam nepáčilo nikdy, ale to je subjektívne. choď a uvidíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov