Ahojte chcela by som sa opytat da sa pri plavani schudnut?? a je to pravda ze sa pri nom nebude mat dievca väčšie prsia?? teda ze rpi plavani sa zmensuju podlamna sa skor iba spevnuju ci ?? ja neviem fakt
Ja plavam tri krat do tyždňa, nie je to moc, ale schudnut asi moc nie, skor sa ti to vsetko spevni ( šunky na bruchu, chrbat atd) ... a prsia že by zas nejako kolosealne to nie, ale možno su tiez len pevnejsie
ak budes pravidelne plavat tak spevneju, urcite sa nezmensia...by som ti aj ukazala jednu moju spoluplavajucu u ktorej tie dve evci vyzerali ako nejake pomocky proti utopeniu a celkovo plavanie formuje postavu
dá sa schudnúť ale moc nie to skôr si spevníš svaly a ak chceš schudnúť tak behanie je dobré ale to by si musela pravidelne a poviem ti dosť sa z toho ničia kĺby. Ja plávam a prsia mám dá sa povedať dosť pevné ale nezmenšujú sa a ani nejak nezmenšujú len sú pevnejšie. no ale plávanie je výhodný šport pretože na kĺby nepôsobí zle jediné že čo môžeš mať je asi svalovica.
Schudla by si keby si plávala šprinty také to rekreacné plávanie je skor na relax prípadne spevnenie svalov (pozor ale nie tých co je vidno ale vzpriamovace svaly a rovnovažné svaly , ak sa bavíme iba o rekreacnom)
@misela15 Pozri, ber to tak, že o trochu pohybu viac ti nezaškodí, nech je to čokoľvek
Mimochodom, vieš ktoré dve časti tela odchádzajú prvé? Chrbtica a kolená. Plávaním si spevníš chrbtové svaly a si zároveň šetrná ku svojim kolenám. Zíde sa ti to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Mimochodom, vieš ktoré dve časti tela odchádzajú prvé? Chrbtica a kolená. Plávaním si spevníš chrbtové svaly a si zároveň šetrná ku svojim kolenám. Zíde sa ti to