Potrebovala by som nejakého človeka,ktorý sa tak trošku vyzná...
Mám totiž jeden problém,rozhodla som sa,že budem 4krát do týždňa chodiť na plaváreň,no mám strašne dlhé a husté vlasy,a fénovať ich 4krát do týždňa a stále umývať,by im veľmi ne
@1 Nenatečie, ja som mala kvalitnú, dlhé vlasy a nikdy nenatieklo.
@0 Skús sa popýtať ešte v športových obchodoch, oni by ti mohli poradiť. Ja keď som plávala som mala všetko Arena a nič mi nerobilo problém, takisto aj čiapka. A to mám dosť husté, dlhé vlasy a hlavu tiež nemám najmenšiu
vsak ale ked si si ju dala a nespadla ti hned,tak je dobra a nema byt preco zla..nato sa tak natahuje,aby aj drzala na hlave ..ak ti spadla,ked si napr. prudko skocila do vody alebo si si ju nejako posunula,tak pohode mozno si ju zle davas..
ja som mala uz vela znaciek ciapok..a mozno sa mi parkrat stalo,ze sa mi zosuchla alebo co..ale nie len tak z nicoho nic
@laira Nedávala som si ju zle,viem ako sa dáva taká čiapka na hlavu a ona sa mi nezošmylka len raz,už viackrát lebo mi je jednoducho malá
@H8u No ono je tam taký problém,že ja bývam v takom malom meste,že tu máme len jeden špotovaný obchod,kde som si kúpila aj tú prvú,ktorá mi padá.A ty vlasy nemáš dlhé ja ich mám takmer po bedrá,plus sú strašne husté.Takže si ich musím zapínať do takého "cibuľového" drdola.
A ja by som si mohla opbjednať z netu Arena,no bojím sa,že za to zaplatím nemalé prachy a bude mi to aj tak malé,keď už tak radi tvrdia,že veškosť je univerzálna.Do riti aj s diskrimináciou!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@0 Skús sa popýtať ešte v športových obchodoch, oni by ti mohli poradiť. Ja keď som plávala som mala všetko Arena a nič mi nerobilo problém, takisto aj čiapka. A to mám dosť husté, dlhé vlasy a hlavu tiež nemám najmenšiu
ja som mala uz vela znaciek ciapok..a mozno sa mi parkrat stalo,ze sa mi zosuchla alebo co..ale nie len tak z nicoho nic
@H8u No ono je tam taký problém,že ja bývam v takom malom meste,že tu máme len jeden špotovaný obchod,kde som si kúpila aj tú prvú,ktorá mi padá.A ty vlasy nemáš dlhé ja ich mám takmer po bedrá,plus sú strašne husté.Takže si ich musím zapínať do takého "cibuľového" drdola.
A ja by som si mohla opbjednať z netu Arena,no bojím sa,že za to zaplatím nemalé prachy a bude mi to aj tak malé,keď už tak radi tvrdia,že veškosť je univerzálna.Do riti aj s diskrimináciou!
@heyou a povieš mi ako sa to dá?