Kúpil som si playstation 3 aj s pár hrami ale zistil som že PSN nepodporuje Slovensko tak som si dal ako krajinu Velkú britániu všetko mi šlo v pohode , multiplayer , stahovanie free hier ale ked som si chcel niečo kupit zadal som svoju kreditnú kartu ale
@EcI3psMato to to je jeden z maximálne trápnych slovenských sony problémov, nepôjde ti to, ani kvôli sony (ktorý sú ale tiež vinný, že nemáme store), ale kvôli registračnému systému kreditných kariet
v obchodoch s hrami a podobne sa dajú zohnať "kredity" na PSN, kúpiš, otvoríš, naťukáš kód a peniaze ti nabehnú na PSN účet
Takze ti odporucam, vytvor si v PS este jedneho pouzivatela a s nim aj nove PSN, krajinu si zvol CZ a kup si dane veci. Po stiahnuti do PS ich budes moct vyuzivat aj na jednom aj na druhom ucte pokial viem, takto mi to vzdy islo.
mozes si kupit PSN kartu napriklad na stranke cdkeys.com a takto ju kupis o dost lacnejsie, potom ju pouzijes ako redeem code a mas po probleme. sam pouzivam UK ucet a nevymenil by som za SK aj keby sme mali store
a ak ta zaujima preco ti to nejde zaplatit, tak je to koli krejine. Sony prijma peniaze iba z krajiny v ktorej mas registrovany PSN ucet, takze aby si mohol platit kreditkou, musel by si mat kreditku s adresou v UK. To iste plati pre PayPal ale ja som to oblbnul tak, ze som si zo svojho SK paypalu poslal na UK paypal (ktory som si musel vytvorit) a cez to mi to slo.
@EcI3psMato Nejde ti to lebo si si dal svoju krajinu ze Velká Británia... Slovensko tam nie je, čiže cez kreditnu kartu ti to nepôjde.... Môžes si buť nastaviť že Ceská republika tvoja krajina (nový učet), kupiť si toto: » www.progamingshop.sk/playstation-net...
ALEBO mám pre teba aj dobru správu... nemusis si vytvárať nový učet, ale más kartu aj pre Velku Britániu : Tralaláááááááj: » www.progamingshop.sk/playstation-net...
hente karty na progamingshopu su predrazene, na cdkeys.com mas PSN karty s 5% zlavou za like na FB cenu cca 1:1 pomer libra : euro, taka 35 librova karta tam stoji nieco malo cez 35€
kupoval som so odtial PS+ kartu na rok a usetril som tak viac nez 10€ nez keby som kupoval z PS store alebo inych eshopov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
v obchodoch s hrami a podobne sa dajú zohnať "kredity" na PSN, kúpiš, otvoríš, naťukáš kód a peniaze ti nabehnú na PSN účet
Takze ti odporucam, vytvor si v PS este jedneho pouzivatela a s nim aj nove PSN, krajinu si zvol CZ a kup si dane veci. Po stiahnuti do PS ich budes moct vyuzivat aj na jednom aj na druhom ucte pokial viem, takto mi to vzdy islo.
Alebo ak si vytvoris uččet s krajinou USA tak toto: » www.progamingshop.sk/playstation-net...
ALEBO mám pre teba aj dobru správu... nemusis si vytvárať nový učet, ale más kartu aj pre Velku Britániu : Tralaláááááááj: » www.progamingshop.sk/playstation-net...
To si objednas a to ti vezme....
kupoval som so odtial PS+ kartu na rok a usetril som tak viac nez 10€ nez keby som kupoval z PS store alebo inych eshopov