normálne som pred chvíľou čítala ten článok a som čakala že niekto založí také fórum..ináč pozerala som to tak na odreagovanie ta ma kus mrzí že to končí no čo už
hej a za tým zase dajú totu turecku sračku, normalne mi stupol tlak, želema markize krach a nech tu namiesto nje príde normálna televízia ... toto čo oni davajú sa neda pozerať! Načo maju totu dementnu domu ked tote sračky romanticke davaju na markizu???
@poke "Aj napriek tomu, že Pláž 33 bola viackrát najsledovanejším nespravodajským programom tohto leta, rozhodli sme sa pre programovú zmenu a nasadzujeme nový dramatický, rodinný seriál s názvom Horúca krv so skvelým hereckým obsadením."
som rada, že to končí. Vlastne, oni to ani len začínať nemuseli. Fakt som nebola zvedavá, kto s kým sa ako bude hádať, kto čo hovoriť a s kým spať alebo nespať... takéto intímnosti do TV nepatria a čudujem sa všetkým tým, čo do toho idú... ja by som nešla ani keby mi núkali milión na ruku za diel...
nejak ma to netrapi aj ked som to obcas pozeral ale nechapem ako to mohlo tak skrachovat uz ked to raz malo byt do konca leta tak to mali dotiahnut do konca... teraz nejaku jebnutu telenovelu tam zas daju
Ak zrušia program, ktorý ma nezaujíma a je šanca, že nasadia program, ktorý ma zaujíma, (v tomto prípade je to dosť nepravdepodobné ) môže ma to potešiť.
Alebo ak si myslím, že zrušený program nahradia niečím, čo je menej zdementňujúce, (a podľa mňa ešte aj turecké telenovely sú menej drbnuté, ako rušený program) môže sa mi to pozdávať
no dobre no ale teraz si zober naozaj ze je to markiza cize 99% moznost je ze daju realityshow podobne stupidnej hodnoty pripadne dost vysoka pravdepodobnost je aj ze daju aj nieco horsie pripadne zacnu nieco opakovat
nechapem ludi co sa tam prihlasili lebo su to idioti a asi este vacsi ti co to pozeraju.. videla som asi 2 minuty a stacilo mi ked si nejaka baba pomylila machiato s mojitom
No, ja som si Pláž 33 pozrela tuším ten prvý diel ale keď som videla aké typy tam boli proste nezaujalo ma to. Čo sa týka Markízy svojho času to bola fakt dobrá Tv- samé nové filmy, fajn seriály ale to bolo ešte za čias Václava Miku- po tom ako odyšiel to bolo niekedy uprostred šeherezády a nahradila ho Ťapáková ide Markíza dolu vodou- teda aspoň z môjho pohľadu. Cez prázdniny totiž pozerám Tv dosť často ale Markízu som už dlho nepozerala.
Konečne! Videla som to dokopy asi ani nie 5 min. a stačilo. Prečo musí ísť už 3. farma a dajaká telenovela?! Jediné, čo sa tam dá pozerať, je Vo Štvorici po Slovensku, ale to idú už iba 2 diely -.-''
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ved prečo davaju chucka a hrdinov a terminatora o druhej ráno a tote sračky puštaju cez den? Tolko super serialov ktore mali museli zrušit...svine
je to príklad skazenosti, zvrátenosti, hriechu pre mladých ľudí ....
je to zlo, ktoré ničí duše mladých ľudí ...
filip
ňá, pod mojím druhým nickom, ktorý sa mi tu nechce zrovna zverejňovať
vždy šecko lepšie ako volaké rodinne seriály
Ono to tak nemusí byť.
Ak zrušia program, ktorý ma nezaujíma a je šanca, že nasadia program, ktorý ma zaujíma, (v tomto prípade je to dosť nepravdepodobné ) môže ma to potešiť.
Alebo ak si myslím, že zrušený program nahradia niečím, čo je menej zdementňujúce, (a podľa mňa ešte aj turecké telenovely sú menej drbnuté, ako rušený program) môže sa mi to pozdávať
no dobre no ale teraz si zober naozaj ze je to markiza cize 99% moznost je ze daju realityshow podobne stupidnej hodnoty pripadne dost vysoka pravdepodobnost je aj ze daju aj nieco horsie pripadne zacnu nieco opakovat
Radšej s bratom pozerám rozprávky ako hentú sprostosť.