@6q66 to je veľmi široký pojem "agama". Ak niečo chceš tak si najskôr vybav terárium a až potom do hotového niečo, ja mám varana stepného, gekončíky nočné a korálovku sedlatú. Naj ak začínaš je buď ten gekončík alebo korálovka, alebo užovka červená. Agama bradatá je síce nenáročná, ale len pokiaľ má dobré životné podmienky, to znamená veľké terárko, UV, svetlo a teplo, vitamíny, kvalitné krmivo. Kedysi som ich choval. Ak chceš napíš a poradím.
@yacopsae Ved aka otazka aka odpoved. Ako si pisal, ja neviem ake ma velke terarko, co od toho chce atd.. Tak som jej odpovedla vseobecnym terminom,je mi jasne ze druhov je vela.
Ja som mala vodné korytnačky, Trachemys scripta, a boli to zlatíčka. len chce to dosť starostlivosť o akvárko, voda sa hrozne rýchlo zašpiní a smrdí. Z tohoto hľadiska by som možno viac odporučila nejakú tú jašterku alebo hada
najprv musíš zistiť aké podmienky mu dokážeš zabezpečiť a až potom vyberať čo konkrétne (čiže terárium - veľkosť, orientáciu, financie ktoré si ochotná investovať, ako zabezpečíš kŕmenie.....) a keď už budeš mať vybraté tak poriadne študovať (nie z jedného zdroja) čo všetko zviera potrebuje a to mu zabezpečiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
plaza je španielsky výraz, ktorý v preklade do slovenčiny znamená námestie to preto