zdravím, som prvák na strednej a na mojej hlave sa objavili už dosť veľké "kúty" mám z toho strašné depresie že som medzi ostatnými menej cenný a že už si nikdy nenájdem dievča tak preto sa pýtam hlavne slečien že aký máte názor na plešatých ľudí ?
myslim si že to je uplne normalne - kolko chalanov sa strihá uplne do hola a pod. ? xyz sa to hodí - a v konečnom dosledku je to len výzor - no to hlavne ma clovek vnútri :-S
@ednet neboj sa , poznám X báb ktoré sú vlhké z vykosených chalanov bez vlasov. Máš na zemi xy rôznych dievčat a každá má rada niečo iné. Hlavne nebuď zakomplexovaný a neľutuj sa jak troska. Ked sa z teba stane správny chlap, tak budeš mať jednu za druhou, neboj
aj môj frajer má trocha tie "kútiky", nevidím v tom problém kým plešatý nie si, chráň si svoje vlasy - nezaťažuj je zbytočnými prípravkami, nenos čiapky a tak... a pri kútikoch sa to dá napríklad aj zamaskovať dlhšou ofinou
to sa čudujem, že už prvákovi, u nás to majú tak tretiaci... ale aj ja sa cítim menejcenná, ale už je to lepšie, pretože veci na mojom tele začínam skutočne riešiť... No... jeden ti povie to, jeden to, ale daj na svoje pocity a ak ti to vadí, začni s tým niečo robiť....
v našej rodine sú skoro všetci chlapi plešatí a vôbec to nikoho z nás nikdy nenapadlo riešiť... podľa mňa úplne nepodstatné, či budeš plešatý alebo nie, okolie ťa kvôli tomu nemá dôvod vnímať nejak inakšie než ostatných
byvaly mal tiez kuty a prezila som to ... niektori chlapi si preto holia hlavu a hodi sa im to.... neviem, tupé by som nenosila, to je také trapné... a je mi luto tych chlapov, ze sa nevedia zmierit stym
Bruce Willis, Win Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson... mám pokračovať? keď je chlap chlap, tak sa plešatí ženám ešte aj páčia
inak je to príznak toho že máš viac testosterónu ako ostatní tak nepanikár. možno skús zájsť za nejakou (dobrou!) kaderníčkou nech ti poradí nejaký účes s ktorým to vadiť nebude/bude vyzerať dobre.
a napokon, ide hlavne o sebadôveru. ak je si muž istý sám sebou tak sa mu podarí takmer hocičo už som videl všelijaké "obludy" na ktorých bola plešatosť to najmenej s úplne ukážkovými babami
možno to nebude hneď, lebo väčšina báb tak do 24 rokov sú blbé ješitné puberťáčky (česť výnimkám) ale nepochybujem o tom že si skôr alebo neksôr niekoho nájdeš, takže kľud
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mne sa tiez nepacia plesati ludia ale urcite by to nebol dovod preco s niekym nechcem vztah :ehm:
inak je to príznak toho že máš viac testosterónu ako ostatní tak nepanikár. možno skús zájsť za nejakou (dobrou!) kaderníčkou nech ti poradí nejaký účes s ktorým to vadiť nebude/bude vyzerať dobre.
a napokon, ide hlavne o sebadôveru. ak je si muž istý sám sebou tak sa mu podarí takmer hocičo už som videl všelijaké "obludy" na ktorých bola plešatosť to najmenej s úplne ukážkovými babami
možno to nebude hneď, lebo väčšina báb tak do 24 rokov sú blbé ješitné puberťáčky (česť výnimkám) ale nepochybujem o tom že si skôr alebo neksôr niekoho nájdeš, takže kľud
A v pohode. Z mojho hladiska, som to nijako neriesil, ze ich budem nejako odsudzovat alebo nieco.