prosim poradte mi dakto ako mam stahovat filmy ???.... napr. som na nejakej stranke a tam su linky na stiahnutie filmu a ked vsetko stiahnem co mam potom urobit ???..zadam aj heslo ale potom mi vypise daco ze nevie najst externy komprimovaci program..
mno stahovat filmy mozes aj cez uTorrent. cez mininovu alebo ine serveri. Ja na to pouzivam BitComet. Ale stahovad sa da aj cez rapidshare a cez to neviem ako sa stahuje ...
mas aj ine serveri ako dabing su aj titulyk ktore sa daju stiahnut. Niektore stranky ponukaju aj torrenty z ceskym alebo slovenskym dabingom. Alebo pouzivaj StrongDC kde sa pripajas na HUBY a vybers si server. Samozrejme ze to treba vediet nadstavit, aby si tych serverov mala viac a od nich mozes tahat ja taham ajj cez to
......................................................................... co sa tyka rapidshare, tak to mas navod na hocijakom fore, napr. » projectx2.biz/ako-s-ahova-z-r...
.. a torrenty: stiahni si z netu program (napr. BitLord... cez google ho lahko najdes) a potom si uz z netu lahko najdes torrent (napr. www.torrentz.com) na daky film aky len chces, a spustis ten stiahnuty subor (torrent) cez ten program a cakas kym sa ti stiahne
na lamky net nemusis mat pozvanku..staci ked sa zaregistrujes..potom to pojde uz jednoducho..oznacis,okopirujes vlozis,tuknes,opises kod das kam xces ulozit a cakas..ak je na heslo oznacis heslo..vlozis dad extrahovat subor a mas to..tedaa podla toho cez co by si tahovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
.. a torrenty: stiahni si z netu program (napr. BitLord... cez google ho lahko najdes) a potom si uz z netu lahko najdes torrent (napr. www.torrentz.com) na daky film aky len chces, a spustis ten stiahnuty subor (torrent) cez ten program a cakas kym sa ti stiahne
skus hladat pod nazvom "Step by step - soundtrack"
(ja som to tak nsiel )