Už asi 3 mesiace mi v menších intervaloch vyhadzovalo v mobile formulku "Interná pamäť telefonu je takmer plná." Spôsobuje to, že si musím mazať aplikácie, stiahnuté dáta z internetu/facebooku/..dokonca mi v tom čase nechodia ani sms-ky.
ja mam Samsung a mne sa to nastavuje v Nastavenia potom otvorim moznost pamat a potom mam moznost predvolena pamat a tam sa mi vsetko toto nadstavuje ze ci to ma ukladat na kartu alebo do fonu.
Ja mám presne tento problém a mám Samsung Galaxy Mini a myslím, že sa s tým nedá nič robiť... Ale mne niektoré aplikácie dáva na SD, len práve tie najväčšie, ako Facebook, mi nechá na internej a to ma štve :/
@nek Aplikácie sú robené tak, že sa dajú spustiť len z pamäte telefónu, museli by ich prerobiť aby sa dali aj s sd karty spúšťať...Ja keď presuniem napr. doubleTwist na sd kartu tak si ju nemôžem pridať na plochu ako widget
našiel som nejaký návod pre tých ktorý nemajú rootnutý telefón:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja bohužial viem čo urobiť, len neviem AKO. Kedže mi tieto presuny proste nejdú uskutočniť. s tým mi nevieš poradiť?
» play.google.com/store/apps/deta...
" V pamäti neboli nájdené žiadne presúvatelne aplikácie" - ktoré môžu byt presunuté na SD, nachádzajú sa v položke "Len telefón"
aaaaaaaaaaa!
Verzia Android: 2.3.3
a jj Gio - GT-S5660
To mám akože tak vela aplikácií, ktoré proste nemozu byt na SD? ja nerozumiem.. to su uplne potrebnosti, už nemám čo vymazať...
našiel som nejaký návod pre tých ktorý nemajú rootnutý telefón:
» lnk.sk/3s...
ale neskúšal som ho takže neviem či funguje...