Ahojte. Kúpila som si iPad 2 a po 3 mesiacoch som konečne prišla na to, ako do neho vložiť videá. Všetko v pohode fungovalo, nahodila som videá, pozrela ich a potom ich vymazala. Potom som nahodila ďalšie, ale miesto sa mi v ňom neuvoľnilo. V iTunes mi zo
Ak máš zapnutú automatickú synchro v iTunes, je možné, že sa ti pri každom pripojení znova zosynchronizujú zakliknuté filmy zo zložky Filmy ( v iTunes) do zložky Filmy ( na tablete). Preto si buď musíš vypnúť automatickú synchronizáciu a zakliknúť si iba položky, ktoré sa ti zmestia ( a následne synchronizovať)
alebo
nemať v zložke Filmy ( v iTunes) všetky filmy čo máš, ale len tie, ktoré si ideš pozrieť / sa zmestia (a vtedy tá automatická synchronizácia by prekážať nemala ).
@xemmarockx vymaž videá aj z itunes library, itunes zvykne knižnicu vytvárať tak, že dané veci čo do nej pridáš skopíruje niekam do svojej zložky. a ak som správne pochopil ako chápeš kategoriu "other" v nich, tak ju na 90% chápeš zle.
@xemmarockx sprav to, co ti poradila @naily az na to, ze tam mozes mat videi kolko chces
daj si sync videi ale neodskrtaj polozku automaticky synchronizovat vsetky videa, ale len tie, ktore si ty sama oznacis..v opacnom pripade ti to tam hadze primarne celu library, ktoru mas nahadzanu v itunes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
alebo
nemať v zložke Filmy ( v iTunes) všetky filmy čo máš, ale len tie, ktoré si ideš pozrieť / sa zmestia (a vtedy tá automatická synchronizácia by prekážať nemala ).
daj si sync videi ale neodskrtaj polozku automaticky synchronizovat vsetky videa, ale len tie, ktore si ty sama oznacis..v opacnom pripade ti to tam hadze primarne celu library, ktoru mas nahadzanu v itunes