Mam notebook windovs XP a vcera som ho normalne vypla. A dnes ked som ho isla normalne zapnut, tak mi to neslo. Vlastne zapnut sa da, aj ked je vybity, tak mi to ukaze ze je vybita bateria, ale je prazdna plocha, mam tam iba pozadie a ziadne ikony sú tam
nie neni ale nie su tam ziadne ikonky ach HP nemam moc rad aspon tu zacku nie. a ked stalcis ctrl alt delete nejde nic? alebo dake CD od notebooku nemas? ja take zariadenie nemam ale to bude len daka balamita. alebo vloz cd windos XP a co to spravi
nic sa nedeje, proste mi to na nic nereaguje. A cd nemam, bo som to dostala ako darcek od stryka a nechcela som mu to hned povedat, ze som to pokazila, bo by ma zabil, alebo este len zabije. Preto som to dala sem, ze ci sa to uz niekomu nestalo.
Priznam sa ze s takouto chybou som sa ja osobne nestretol. V skratke neco si dojebala, bud chybaju nejake subori tvojou chybou, alebo mas nejaky virus co zhltol alebo pokazil nejaky tvoj dolezity subor, alebo windowsu zajebalo.
HP Protect tool security manager.
To by mala byt ta aplikacia ktoru by si mala pustit. V nej uz by mala byt nejaka moznost ako tvoj system opravit.
detailny popis na co sluzi HP Protect tool security manager najdes na
Takisto je tato chyba popisovana, aj ked zajebe priamo tomuto HP managerobi. Tomu vecsinou zajebe ked mas na PC len jedno konto.
TJ ked nechces preinstalovat system, treba si vytvorit nove konto. Ked sa ti neda nalogovat na plochu, musis sa dostat do nudzoveho rezimu a tam vytvorit konto.
Do nudzoveho rezimu sa dostanes tak ze na zaciatku pri starte pc budes zmaginat F8, az sa ty vyhodi menu. V tome menu vyberes nudzovy rezim respektive SAFE MODE. System by sa ty mal potom spustit- ako sa ty bude spustat, tak sa ty ukaze pri starte jednop konto co sa ty asi neukazovalo, a bude mat nazov ADMINISTRATOR. Vstup donho, daj start, nastavenia, ovladacie panely. Tam vyber uzivatelske konta, vytvor nove, vyber mu administratorske prava. Resetni komp, a prihlas sa pod nim. Ked to pojde, vymaz obdobnym sposobom to konto ktore je pokazene.
No a ked ty nepomoze ani to, tak sa nehamby a zavolaj priamo do HPcka na technicku podporu, kedze mas notebook HP, a takysto ty blbne program priamo od HP, musia ty tam s tym vediet poradit, respektive na to su tam.
Cisla najdes priamo na www.hp.sk
Kedze som dobra dusa, nasiel som ich za teba.
Technicka podpora
0850 111 256
mozes sa tam dovolat pracovne dni od 8 rana do 17:00. Robia tam prave podpory notebookov.
Budu od teba chcite vediet typ notebooku, a pravdepodobne aky mas operacny system. Typ notebooku budes mat pravdepodobne pod monitorom, ked nie tak urcite zo zadnej strany.
Vela stastia.
Ps: myslim ze linka je bezplatna ale nie som si isty.
xiuhteotl no teraz ho mam akurat vybity, ale nabit sa mi normalne da. A ja som mala doma disketu zo skoly a pravdepodobne bola asi zavirusovana, lebo v skole mame stare pocitace, tak asi preto sa to stalo, aj ked antivirusovy program tam mam, takze neviem.
A it, dakujem ti moc, velmi si pomohol, idem to skusit, lebo teraz som na nete v meste a v najhorsom pripade mi snad natom cisle pomozu. Takze dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A inac vdaka
HP Protect tool security manager.
To by mala byt ta aplikacia ktoru by si mala pustit. V nej uz by mala byt nejaka moznost ako tvoj system opravit.
detailny popis na co sluzi HP Protect tool security manager najdes na
» www.hp.com/sbso/solutions/...
Je to po anglicky, dufam ze ju trocha ovladas.
Takisto je tato chyba popisovana, aj ked zajebe priamo tomuto HP managerobi. Tomu vecsinou zajebe ked mas na PC len jedno konto.
TJ ked nechces preinstalovat system, treba si vytvorit nove konto. Ked sa ti neda nalogovat na plochu, musis sa dostat do nudzoveho rezimu a tam vytvorit konto.
Do nudzoveho rezimu sa dostanes tak ze na zaciatku pri starte pc budes zmaginat F8, az sa ty vyhodi menu. V tome menu vyberes nudzovy rezim respektive SAFE MODE. System by sa ty mal potom spustit- ako sa ty bude spustat, tak sa ty ukaze pri starte jednop konto co sa ty asi neukazovalo, a bude mat nazov ADMINISTRATOR. Vstup donho, daj start, nastavenia, ovladacie panely. Tam vyber uzivatelske konta, vytvor nove, vyber mu administratorske prava. Resetni komp, a prihlas sa pod nim. Ked to pojde, vymaz obdobnym sposobom to konto ktore je pokazene.
No a ked ty nepomoze ani to, tak sa nehamby a zavolaj priamo do HPcka na technicku podporu, kedze mas notebook HP, a takysto ty blbne program priamo od HP, musia ty tam s tym vediet poradit, respektive na to su tam.
Cisla najdes priamo na www.hp.sk
Kedze som dobra dusa, nasiel som ich za teba.
Technicka podpora
0850 111 256
mozes sa tam dovolat pracovne dni od 8 rana do 17:00. Robia tam prave podpory notebookov.
Budu od teba chcite vediet typ notebooku, a pravdepodobne aky mas operacny system. Typ notebooku budes mat pravdepodobne pod monitorom, ked nie tak urcite zo zadnej strany.
Vela stastia.
Ps: myslim ze linka je bezplatna ale nie som si isty.
A it, dakujem ti moc, velmi si pomohol, idem to skusit, lebo teraz som na nete v meste a v najhorsom pripade mi snad natom cisle pomozu. Takze dakujem