Nazdar birdzáci! chcem sá vás opýtať najmä asi aj športovcov ale aj ostatných ktorým sa stalo toto zranenie a vedia čo to obnáša ako ste sa s týmto zranením vysporiadali ?
Ja som si v Auguste po 4. krát vykĺbil rameno každopádne som bývali športov
musis sa to naucit sam napravit!
ale inak keby zacnes cvicit a trosku ten klb svalom obalis tak by ti to tak nevyhadzovalo sa a hned by si to mal lepsie.
Au nechcel by som.. ja mam v športoch problémy len s chrbticou keďže ju mam krivú strašne ale nemam na to papiere ani nič a snažim sa vždy cvičiť ako ostatný ale potom sa doma niekedy ani nadýchnuť neviem jak ma bolí hrudník a chrbtica.. alebo keď dlho stojím tak ma celý chrbát bolí
ako sa asi vidis da sa s tym zit pokial uz nesportujes. na tvojom mieste by som si to dal asi chirurgicky osetrit, pokial sa ti to stava tak casto. vidno ti opuch z hora na ramene alebo inde?
jeb na to, ja som práve po štvrtom vykĺbení prestal rátať tie ďalšie, je to bolestivé, ale zvykneš si a časom to pôjde ľahšie a menej bolestivo von.
Ja som robil gymnastiku a Downhill a tam núdza o vykĺbenia nebola
VYSER SA NA ŠPORT!!! Nerob ho hlavne vrcholovo, alebo inak intenzívne, inak ťa nezachráni ani operácia! Ja som si nedal povedať a teraz mám takmer denne bolesti a nosiť ťažký nákup v pravej ruke je pre mňa muka. Práca, nákupy, hoc o pár rokov si zobrať decko na ruky... nič z toho nebudepríjemné, pokiaľ sa dojebeš viac, tak MYSLI, čo ti šport stojí za to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale inak keby zacnes cvicit a trosku ten klb svalom obalis tak by ti to tak nevyhadzovalo sa a hned by si to mal lepsie.
ale ako zazrakom ked som zacal cvicit sa to napravilo
Ja som robil gymnastiku a Downhill a tam núdza o vykĺbenia nebola
VYSER SA NA ŠPORT!!! Nerob ho hlavne vrcholovo, alebo inak intenzívne, inak ťa nezachráni ani operácia! Ja som si nedal povedať a teraz mám takmer denne bolesti a nosiť ťažký nákup v pravej ruke je pre mňa muka. Práca, nákupy, hoc o pár rokov si zobrať decko na ruky... nič z toho nebudepríjemné, pokiaľ sa dojebeš viac, tak MYSLI, čo ti šport stojí za to.