no už päť rokov mám toho istého priateľa a keď sme boli spolu prvý krát vonku, tak sme stretli mojich rodičov, jeho maminu a jeho tetu keby tam ešte bol jeho ocino, tak by to bola hotová rodinná sešlost
keďže mám s rodičmi vzťah aký mám, necítim potrebu nikoho im predstavovať na druhej strane, keby na tom partner trval, alebo keby došlo k náhodnému stretnutiu, nemala by som s tým žiadny problém
Mama vedela že niekoho mám, lebo dedina . Vedela, kto to je a poctivo zisťovala informácie, čo išlo veľmi ľahko, lebo dedina . Párkrát u nás bol tak, že o tom nik nevedel. Potom ma to prestalo baviť a teda prišiel na "prvú návštevu" po roku a pol asi. Keby som nebola ale dieťa, tak asi určite je to skôr.
frajera som zoznamila s mamou cca po 2-3 mesiacoch, ale to preto ze necakane prisla domov, kde bol u nas, ziadne oficialne predstovanie sa nekonalo, ale sem-tam ju stretnem niekde,ked som s nim a otec ho pozna len z rozpravania, nemal ho kedy stretnut
Tohto terajšieho poznali rodičia ešte pred vzťahom, pretože sme boli veľmi dobrí kamaráti A tých predtým som nepredstavovala, lebo to neboli vážne vzťahy, takých 2-mesiacových podľa mňa ani netreba predstavovať
Necelý týždeň - vonku mrzlo, tak sme išli k nám a zoznámili sa. Mňa jeho rodičia spoznali po týždni na Silvestra, ale neplánovane. A tadá, odvtedy ubehlo 5,5 roka
Ked sa nahodou stretnu a bol by tam pocit zo vsetkych stran, ze sa chcu poznat...keby som mala zabrany a pocit, ze neviem ako na to, necham ich pozerat na seba jak teliatka...Urcite nechcem organizovat nikdy v zivote nic v style: potrebujem rodicom ukazat svojho priatela a to je cela zapletka, preco sme vsetci spolu.
frajera som nikdy nemala, ale keby ano tak ho nebudem predstavovat rodine skor ako to bude naozaj vazne (vazne myslim ze naozaj by sme chodili minimalne rok, pripaden by sme sa rozhodli zobrat, skor by som to povazovala za uplnu hlupost)
s poslednou frajerkou to bolo takto: dva dni po tom ako sme sa dali dokopy (zaroven aj spoznali) nas tatko nacapal u nas v byte (nastastie bola este relativne oblecena) ale normalne som snad este zensku nasim nepredstavoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
bol som u nich prespat a tada, videli ma nazivo..ale predtym som sa s jej mamkou rozpraval uz
a u mna to bolo tak, ze som mame hovoril, ze idem vonku so zenou, potom prisla raz do nas a tada..
nic extra, ziadne ceremonie alebo formalnosti
Proste dokedy nebudem zbuchana alebo tak jebnuto zamilovana, ze sa budem chciet vydat a pozvat ich na svadbu, tak to fakt neplanujem
Zoznámiť som ich zoznámila, keď nás mama prichytila.
ale po roku som bola donútená z jeho strany.
Tentoraz skôr, ako sme sa dali do kopy.