..ste si dali prvú pusu?
..ste mali prvý sex?
..ste boli na prvom spoločnom výlete?
..ste boli prvej spoločnej dovolenke?
..ste sa zoznámili s partnerovou rodinou?
..ste sa zosťahovali?
..ste sa zasnúbili?
..ste sa zosobášili?
@1ggy@4 ja reku to su metre po dvoch metroch chodze od stretnutia pusa po styroch metroch sex a po osmich metroch uz sa to da za celkom pekny vylet povazovat
Ten veľmi blbý pocit, keď by som sa v porovnaní s takou dobou ako u @1 nestihol ani pobozkať. Som rád, že to som aspoň stihol skôr, však sotva by som bol pobozkaný. Ostatné no comment, do plaču..
1. Trinásť dní. 2. Šesťdesiatšesť dní. 3. Trošku diskutabilné, ale asi osemdesiatštyri dní? Neviem, čo a či vôbec niečo mám pokladať za výlet. Ostatné ništ.
@riddiculus@17 wow, wow, to je asi čerstvý vzťah, keď to máš na dni spočítané
my pusu až na treťom stretku asi po týždni a pol, sex asi týždeň na to, výlet zhruba po šiestich týždňoch, dovča po štyroch mesiacoch, rodinu som ešte nevidela, sťahovanie riešime teraz a doriešené bude asi začiatkom decembra, čo je cca pol roka a na zásnuby a sobáš je priskoro aj keď teda poznám aj páry, ktoré za pol roka stihli aj splodiť potomka xD
1. 2 mesiace
2. este sme nemali
3. 5 mesiacov
4. este sme neboli
5. cez internet po par tyzdnoch, osobne 7 mesiacov
6. ked to doriesime, tak to bude 13 mesiacov
7., 8. este nic
S každým inak ale tak vyberám deeho, keďže s ním to ešte kadejako ťahám takže idem o nás:
..ste si dali prvú pusu? -Hneď v prvý deň, keď som za ním 1.x prišla (to bolo cca mesiac po tom, ako sme sa spoznali)
..ste mali prvý sex? -Prvú noc, ako som za ním 1.x prišla
..ste boli na prvom spoločnom výlete? -Fú..neviem (hanba mi )
..ste boli prvej spoločnej dovolenke? -Neboli sme, zatiaľ
..ste sa zoznámili s partnerovou rodinou? -Prvý deň, keď som za ním 1.x prišla
..ste sa zosťahovali? -po troch rokoch cca. Ale bolo to len na pol roka.
..ste sa zasnúbili? -Nestalo sa.
..ste sa zosobášili? -Tiež nič.
.ste si dali prvú pusu? .. asi mesiac cca
..ste mali prvý sex?.. asi dva mesiace
..ste boli na prvom spoločnom výlete?.. hneď na prvom stretnutí keďže sme mali vzťah na diaľku
..ste boli prvej spoločnej dovolenke?.. ešte sme neboli
..ste sa zoznámili s partnerovou rodinou? on po cca 8 mesiacoch ja jeho rodinu ešte nepoznam
..ste sa zosťahovali? Po 5 mesiacoch
..ste si dali prvú pusu? - hneď na prvom rande
..ste mali prvý sex? - o dva/tri mesiace asi
..ste boli na prvom spoločnom výlete? - o dva/tri mesiace
..ste boli prvej spoločnej dovolenke? - chodíme stále veľa na výlety, ale na dovolenke sme asi ešte neboli a veľmi ani neplánujeme
..ste sa zoznámili s partnerovou rodinou? - asi po pol roku
..ste sa zosťahovali? - po 4 mesiacoch
..ste sa zasnúbili? - neviem na čo slúžia zásnuby, ale ak je to len to trápne divadlo pre okolie, tak nehrozí aby sme niečo také mali
..ste sa zosobášili? - neplánujeme sa vziať, iba v prípade, že sa nakoniec rozhodneme, že si ideme adoptovať dieťa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@Patrixo Minúty by snáď boli min, nie m.
- po 9 mesiacoch
...............................
A ty?
my pusu až na treťom stretku asi po týždni a pol, sex asi týždeň na to, výlet zhruba po šiestich týždňoch, dovča po štyroch mesiacoch, rodinu som ešte nevidela, sťahovanie riešime teraz a doriešené bude asi začiatkom decembra, čo je cca pol roka a na zásnuby a sobáš je priskoro aj keď teda poznám aj páry, ktoré za pol roka stihli aj splodiť potomka xD
2. este sme nemali
3. 5 mesiacov
4. este sme neboli
5. cez internet po par tyzdnoch, osobne 7 mesiacov
6. ked to doriesime, tak to bude 13 mesiacov
7., 8. este nic
1. d, 4. d, 3. - 4. m, 3. - 4. m, r a 2m, ostatne neplanujem
..ste si dali prvú pusu? -Hneď v prvý deň, keď som za ním 1.x prišla (to bolo cca mesiac po tom, ako sme sa spoznali)
..ste mali prvý sex? -Prvú noc, ako som za ním 1.x prišla
..ste boli na prvom spoločnom výlete? -Fú..neviem (hanba mi )
..ste boli prvej spoločnej dovolenke? -Neboli sme, zatiaľ
..ste sa zoznámili s partnerovou rodinou? -Prvý deň, keď som za ním 1.x prišla
..ste sa zosťahovali? -po troch rokoch cca. Ale bolo to len na pol roka.
..ste sa zasnúbili? -Nestalo sa.
..ste sa zosobášili? -Tiež nič.
..ste mali prvý sex?.. asi dva mesiace
..ste boli na prvom spoločnom výlete?.. hneď na prvom stretnutí keďže sme mali vzťah na diaľku
..ste boli prvej spoločnej dovolenke?.. ešte sme neboli
..ste sa zoznámili s partnerovou rodinou? on po cca 8 mesiacoch ja jeho rodinu ešte nepoznam
..ste sa zosťahovali? Po 5 mesiacoch
..ste mali prvý sex? - o dva/tri mesiace asi
..ste boli na prvom spoločnom výlete? - o dva/tri mesiace
..ste boli prvej spoločnej dovolenke? - chodíme stále veľa na výlety, ale na dovolenke sme asi ešte neboli a veľmi ani neplánujeme
..ste sa zoznámili s partnerovou rodinou? - asi po pol roku
..ste sa zosťahovali? - po 4 mesiacoch
..ste sa zasnúbili? - neviem na čo slúžia zásnuby, ale ak je to len to trápne divadlo pre okolie, tak nehrozí aby sme niečo také mali
..ste sa zosobášili? - neplánujeme sa vziať, iba v prípade, že sa nakoniec rozhodneme, že si ideme adoptovať dieťa