po akom čase , ked ste dostali kopačky alebo vy ste dali s tu určitu osobu ste stále lubili ste vedeli isť do noveho vztahu alebo začať sa "riešiť" s niekym novym ?
ja som 3 mesiace po rozchode a stále ju lubim a na inu sa neviem ani pozrieť..aj ked viem
veru je to individualne .. ja som ukoncil vztah skoro po 6 rokoch a stale mozem povedat, ze mi na tej osobe zalezi viac, nez na kamaratke. Jednoducho to v cloveku vzdy ostane. Ak Ti niekto ublizoval tak je to druha vec.
ked toho cloveka uz nelubi tak sa da aj za mesiac vymenit..kazdy je dajaky..alebo staci ze spozna lepsieho a uz...ide aj hlavne o to aka silna laska bola medzi nimi :ehm:
Zalezi jak kto lubi...
Niekomu staci jedna noc a niekomu cely zivot.
Zalezi aj od dovodu rozchodu. Ja osobne by som prijal niaky novy vztah ale uz po nejednej skusenosti mam problem s doverou voci zenam a strach z dalsieho sklamania mi nedovoli zacat znova lubit novu osobu.
A je to blbe lebo samota je zla ale ani nechcem zacat novy vztah. A najst nieco medzi je asi nerealne.
po trojročnom vzťahu ona dokázala po oficialnom rozchode začať chodiť s ním po asi mesiaci ... po neoficiálnom ( stále sme boli spolu, akoby žiaden rozchod ani nebol ) zopár dní ...
u mňa, neviem ... ja sa z toho ešte stále spamätávam a to už sú dva mesiace preč ... a viem že ešte dlho by som nič také neurobil
3 roky sme spolu chodili, po rozchode s jej strany, ja som chodil okolo roka zlomený ako šíp, a ona veselo do druhého vzťahu "až" po mesiaci, tak určite už toto by som neurobil, zabíjaš zbytočne čas...
môj maximálny vzťah trval mesiac a dva týždne takže
a doma po rozchode? to som neriešila, jak prišlo tak prišlo
ale potom som si uvedomila, že nie som na vzťahy takže sa snažím s nikým neriešiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Niekomu staci jedna noc a niekomu cely zivot.
Zalezi aj od dovodu rozchodu. Ja osobne by som prijal niaky novy vztah ale uz po nejednej skusenosti mam problem s doverou voci zenam a strach z dalsieho sklamania mi nedovoli zacat znova lubit novu osobu.
A je to blbe lebo samota je zla ale ani nechcem zacat novy vztah. A najst nieco medzi je asi nerealne.
u mňa, neviem ... ja sa z toho ešte stále spamätávam a to už sú dva mesiace preč ... a viem že ešte dlho by som nič také neurobil
a doma po rozchode? to som neriešila, jak prišlo tak prišlo
ale potom som si uvedomila, že nie som na vzťahy takže sa snažím s nikým neriešiť