Po akom dlhom čase viete vo vzťahu povedať "ľúbim ťa"?
tak som nad tym rozmyslala.. ze po akom dlho ste sa skutocne zalubili ze slova lubim ťa ste mysleli vazne.. ja mam s tym trošku problem ze to nejde hned aj ked ten druhy to tak uz mozno citi..mne to trva velmi dlho
velmi subjektivne, niekomu mozno ani po roku a niekomu aj po tyzdni nejakeho "oficialneho" vztahu ineho, nez len kamaratskeho, zvlast ked ten niekto bol napriklad mojim dobrym priatelom niekolko rokov.
ako neviem či ja mám blbý uhol pohľadu alebo čo ale tak ako ským to vy leziete do vzťahov?? nie je vzťah práve o tom že toho druhého ľubim? vyjadrím sa detsky ale nie je práve to, že s niekým chodím "z oficialnením" lásky citov a všetkých tých maličkostí drobností atď.
ako aj ja som už do postele vliezol s kade kým a kade čím a neraz som sa aj nad sebou zhrozil ale to je jedno...sakra keď leziem do vzťahu tak som ochotný preňho spraviť čokoľvek od drobnej radosti v podobe kvetiny až po darovanie obličky...proste ja som asi fakt moc nechápavý ale nerozumiem ako niekto môže položiť takúto otázku...
Do vztahu predsa idem s tym, ze cloveka lubim, resp. zalubil som sa. Co sa tyka spojenia milujem ta, tak to prislo tak po 6 mesiacoch a obolo to v ten den obojstranne
Tak podla mna by sa do vztahu nemalo ísť úplne bez citou. A povedať sa to ani nemusí, myslím si že to tý dvaja cítia medzi sebou. Ale je to pekné počuť aj tak. My sme si milujem ťa povedali s priatelom po 2mesiacoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ako aj ja som už do postele vliezol s kade kým a kade čím a neraz som sa aj nad sebou zhrozil ale to je jedno...sakra keď leziem do vzťahu tak som ochotný preňho spraviť čokoľvek od drobnej radosti v podobe kvetiny až po darovanie obličky...proste ja som asi fakt moc nechápavý ale nerozumiem ako niekto môže položiť takúto otázku...
Ked sa rano zobudis a jedna z prvych myslienok je myslienka nanho?
ale aj tak nieje nič krajšie než také vyznanie a následne bozk v daždi
zatial len mmimo vzťahu bez odozvy, ale aj to trvalo pár rokov.
tak vo vzťahu snád hned ..ale predsa nie je vzťah ako vzťah
takže môže to byť aj po týždni ..alebo aj po dvoch mesiacoch vzťahu
alebo niekto možno hovorí to "ľúbim ťa" len tak aby sa nepovedalo ..a skutočne to tak necíti