Ako dlho trval váš najdlhší UKONČENÝ vzťah? Prípadne čo bolo hlavnou príčinou rozchodu - či nejaké veľmi dlhodobé problémy, alebo si jeden z vás skrátka povedal že už s tým druhým nechce byť? (nemám na mysli rozvody po 20 rokov kedy spolu dotyční boli "kv
Môj "vzťah" bol ukončený opačnou stranou ešte pre tým, ako vlastne začal, aj to sa ráta? počítam to ako vzťah, lebo sme sa očividne navzájom ľúbili, ale keď sa to schyľovalo K tomu, že by sme začali spolu chodiť, tak on povedal, že si to nevie predstaviť ..... no ok chlape .. sorko za menší výlev raneného srdiečka
moj najdlhsi vztah..haha, ani neviem, kedze aj moj terajsi je na tom tak, ze uvidime..ale mimo neho, 1 a pol roka a rozchod bol kvoli tomu najma, ze som bola psychicky a fyzicky utlacana a jedneho dna prisiel bod zlomu, kedy som si vdaka niekomu inemu uvedomila, ze tudy cesta nevede a tak som ten vztah stopla..no a pri tomto teraz je to iny pribeh, ale pevne verim, ze ten sa nakoniec nerozpadne, takze drzte palce
Pol roka (a dva roky predtým to bolo na diaľku tiež asi pol roka, kým sme sa rozišli)
Bola som woó naivnáá a myslela si, že sa zmení a on na mňa kašľal a nechcel priznať, čo cíti :letim:
No veľmi mi táto skúsenosť pomohla, teraz viem oceniť, ak niekto nie je sebecký sukničkársky hajzel 8)
Mna by fakt neuveritelne zaujimalo co vlastne v dnesnom svete ked udajne uz ludia maju vztahy aj cisto len cez internet, bez toho aby sa vobec videli co vlastne dneska beru dnesni mladi ludia za vztah..chodenie spolu
@hadimistr neviem, ked s tym clovekom "chodis" dlhsie a mas s nim plany do buducnosti..ja som s jednym chodila 3 mesiace a sice nejake plany boli, ale vztahom to nenazyvam, hlavne preto, ze sme spolu poriadne ani neboli..napriklad teraz s priatelom aj byvam a v mojom ponimani je to uz vazny vztah, ale tak pre niekoho mozno este nie
4 a pol roka. príčin bolo, samozrejme, viacero... viac vecí mu dlhodobo vadilo, už sa mu to nechcelo riešiť a niektoré boli nevyriešiteľné (teda naše preferencie boli nezlučiteľné). dnes som tomu rada.
18 mesiacov, a zdá sa že v podstate všetky moje (dva) dôležité vzťahy skončili zhruba na tom, že som nakoniec dotyčnú úspešne presvedčil že nie je handra, a nemá ľuďom dovoliť aby sa k nej tak správali, ani tým ktorých ľúbi, a následne som nebol schopný splniť jej nové nároky na to ako by sa k nej ľudia mali správať... v podstate vcelku vtipná irónia.
2 roky, potom som sa nejak v konverzácii dozvedel, že som jej pomohol vo veľa veciach a že teraz je už sebavedomejšia a už sa nepotrebujeme A ešte také veci, že jej chýba tá strašná zamilovanosť ako na začiatku vzťahu.
Neviem .... asi som príliš mladý aby som toto pochopil
3.5-4 roky, uz si presne nepamatam. Ona ma nechala, potom si to po par dnoch rozmyslela a po mesiaci ked som videl, ze to nikam nesmeruje som to nadobro ukoncil.
@bangbangboom , @melancholik , @lorn , @bilancia , @nicmanenapada , @tommyhot , @istsinka - ako ste sa pre Boha vysporiadali s tým, že s tým človekom už nie ste? Koľko vám to trvalo? Lebo ja si absolútne neviem predstaviť fakt, že ho už proste nevýdam, že už nie je "môj". Že si môže kľudne nájsť niekoho za mňa ako náhradu :/ Proste mi to nejde do hlavy.
@paulieevans mne nasrala na hlavu ešte viac ako bolo nutné, za mňa si náhradu našla hneď ... začala s ním aj chodiť tesne po rozchode a medzi tým krátkym časom medzi mnou rozchodom a ním ešte stihla nejaké zábavné veci porobiť a o všetkom som vedel, no zbytočne som to neoznačil a vždy nebudem označovať za najhoršie obdobie mojho života (je to tak a aj to tak zostane)
@melancholik to by ma asi zranilo najviac... keby si našiel niekoho hneď po mne a netrúchlil by... brrr proste nejdem na to myslieť, nechcem nestane sa to ... nikdy!
@paulieevans keď si človek musí v živote prejsť veľa zlým, naučí sa systému, ako sa vysporiadať s takýmito ranami Nech to znie akokoľvek chladne, u mňa to bolo len o tréningu (samozrejme nikdy nie chcenom). Myslím, že človek sa dokáže naučiť preniesť cez všetko.
2 roky mi to trvalo a vlastne ani neviem co mi pomohlo.. mozno to ze som bola mesiac prec a precistila som si hlavu a mozno to ze som vtedy zacinala s inym
rozišli sme sa po 4 rokoch keď ma podviedol s prvou špinou čo mu roztiahla nohy, dovtedy som mu odpúšťala prvé posledné ale toto som už nemohla.. spravil to pred rokom a odvtedy sa ku mne snažil dostať naspať niekoľkokrát, odišiel do nórska odkiaľ mi vypisoval že chce umrieť, že ma miluje, no potom ako sa vrátil a mal pocit, že ma zase má omotanú okolo prsta začal byť kokot ako vždy tak som si povedala dosť...
Naposledy sme sa videli v marci a úprimne povedané, ja sa z toho stále neviem dostať. Mali sme medzi sebou niečo, čo som nezažila pri žiadnom inom... on bol ten, s kým som sa vedela zhovárať bez slov... často sa nám diali veci, ktoré si doteraz neviem vysvetliť, akoby sme boli prepojení....a možno som len patetická sentimentálna piča a všetko si len nahováram...
Snaž sa napredovať, tvoriť, pracovať na sebe. Mne to najviac pomohlo. Robila som veci, z ktorých som vždy mala strach a to ma teraz posúva stále viac dopredu... A aj keď som si myslela, že klin klinom vybijem, nedokážem nájsť nikoho s kým by som mala ten pocit čo pri bývalom... -you cant fuck your way out of lonely heart... tak sa snažím byť šťastná sama so sebou...všetko chce čas...
@paulieevans ja som uz minimalne pol roka dopredu vedel, ze to skor ci neskor skonci, takze sa nebolo s cim vysporiadavat. V poslednom ukoncenom vztahu to bolo horsie, z toho som sa dostaval vyse 2 roky, az som musel ujst do Azie
@paulieevans uplne normalne on ma podvadzal a mal dlhotrvajuce mecheche s jeho spoluziackou, som sa na to potom vyjebala uz, moj smutok trval asi tyzden. i ked je pravda ze taka faza ani vztah ani rozchod medzi nami trvala tak 2 mesiace, ze to neprislo ako blesk z jasneho neba a pri prvych naznakoch toho ze sa to fakt jebe som mala dost hystericke zachvaty ...druha vec je ta, ze v tom case jak sme sa rozisli som mala pri sebe inu osobu, vdaka ktorej som sa cez to preniesla ovela lahsie.. ale aj tak to bol kokot proste a tak som to aj brala hned odvtedy jak sme sa rozisli takze nebol dovod smutit
a preco sa vobec pytas? hadam ste sa nerozisli s tym tvojim
@paulieevans našla som si náhradu vtedy sa na všetko ľahšie zabúda. Ale dlho to nevydržalo. My sme to ešte potom po pol roku od kedy som ho nechala skúšali dať dokopy, resp sme sa o tom rozpravali s tým mojím ex ale nechali sme to už tak. A potom po vyše dalsom pol roku sme sa stretavali u mňa a tak chápeš. Ale pochopila som, že veci ktoré mi vadili sú ešte stále tam a že nič iné by z toho nebolo tak som to stopla. A aj kvôli tomu, že naši rodičia si mysleli, že to dávame opäť dokopy keďže bol u mňa často A teraz už to budú 2 roky čo sme sa rozišli a stretávame sa ako kamoši. Aj dnes ideme von. poznáme sa, vieme o sebe všetko, zdôverujeme sa naďalej jeden druhému. Máme sa radi. Ale už to nie je také "mať rád"
Čo ja viem, nejak som sa z toho dostala, už nie som nasratá, ani smutná, také divné nič cítim, i keď občas si poviem, že dalo sa na tom určite pracovať, ale on... neviem či nechcel alebo nevedel, asi obe. Ale bolo to dobré rozhodnutie, keď sa spätne na to pozerám.
Druhý rozchod bol ehm ehm po formálnej stránke vzájomnou dohodou.
5rokov, nevera a kriza stredneho veku z jeho strany + preplo mu z peniazov, uspechu v praci a tuzby po rodine ktoru este so mnou mat nemohol lebo som o 10rokov mladsia a este som si aj skolu nechtiac predlzila
Jop bolo to hrozne ale dnes uz na to spominam ako na totalny prevrat v zivote a tu najlepsiu vec aka sa mi kedy stala...ja som.kvoli tomu vztahu potlacila vsetky moje tuzby a ciele...a ked si predstavim ze keby sme sa neboli rozisli mohla som mat uz na prste obrucku a dieta tak ma striasa...lebo tak ci tak to nebol muz akeho by som chcela. To si clovek musi prejst viac vztahov a viac povah chlapov aby zistil co mu vyhovuje
rok to bude. a rozišli sme sa v 8 mesiaci, ale nejak sme i k sebe našli ešte cestu veľa sme sa hádali, ja som bola veľmi hlupa, správala som sa ako mala vo veľa veciach a hlavne som často riešila pičoviny.. teraz sme spolu .. hadka je sem tam, ved bez toho by sa nedalo fungovať ale pičoviny riešime stále teraz viac on ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Teraz uz ma
Bola som woó naivnáá a myslela si, že sa zmení a on na mňa kašľal a nechcel priznať, čo cíti :letim:
No veľmi mi táto skúsenosť pomohla, teraz viem oceniť, ak niekto nie je sebecký sukničkársky hajzel 8)
Neviem .... asi som príliš mladý aby som toto pochopil
nejaký rok približne ... no čo ti poviem
Naposledy sme sa videli v marci a úprimne povedané, ja sa z toho stále neviem dostať. Mali sme medzi sebou niečo, čo som nezažila pri žiadnom inom... on bol ten, s kým som sa vedela zhovárať bez slov... často sa nám diali veci, ktoré si doteraz neviem vysvetliť, akoby sme boli prepojení....a možno som len patetická sentimentálna piča a všetko si len nahováram...
Snaž sa napredovať, tvoriť, pracovať na sebe. Mne to najviac pomohlo. Robila som veci, z ktorých som vždy mala strach a to ma teraz posúva stále viac dopredu... A aj keď som si myslela, že klin klinom vybijem, nedokážem nájsť nikoho s kým by som mala ten pocit čo pri bývalom... -you cant fuck your way out of lonely heart... tak sa snažím byť šťastná sama so sebou...všetko chce čas...
sorry že som sa tak rozpísala
a preco sa vobec pytas? hadam ste sa nerozisli s tym tvojim
moj najdlhsi vztah bol moj prvy vztah a to uz je tak davno, ze to pre mna ani nie je nejake relevantne info
Čo ja viem, nejak som sa z toho dostala, už nie som nasratá, ani smutná, také divné nič cítim, i keď občas si poviem, že dalo sa na tom určite pracovať, ale on... neviem či nechcel alebo nevedel, asi obe. Ale bolo to dobré rozhodnutie, keď sa spätne na to pozerám.
Druhý rozchod bol ehm ehm po formálnej stránke vzájomnou dohodou.
tak rok-rok a pol
niekedy okolo casu kedy mi doslo ze by som tazko nasla niekoho kto by sa ku mne hodil menej
Jop bolo to hrozne ale dnes uz na to spominam ako na totalny prevrat v zivote a tu najlepsiu vec aka sa mi kedy stala...ja som.kvoli tomu vztahu potlacila vsetky moje tuzby a ciele...a ked si predstavim ze keby sme sa neboli rozisli mohla som mat uz na prste obrucku a dieta tak ma striasa...lebo tak ci tak to nebol muz akeho by som chcela. To si clovek musi prejst viac vztahov a viac povah chlapov aby zistil co mu vyhovuje
hádali sme sa, drogy...veľa vecí v tom bolo.