Môj chlap za chvíľku oslávi svoje 25. narodeniny. To je čas, kedy sa zamýšľam po čom muži v dospelosti túžia. Jednak hľadám inšpiráciu na darček, či už hmotný alebo nehmotný, ale aj poznanie, ako by som mu jeho život mohla spríjemniť aj ja.
Či už by ti bolo mojím správaním sa k nemu alebo len pochopiť čo chlap v takom veku očakáva od života a čo sa mu odohráva v hlave. Akokoľvek mi s tým vieš pomôcť, smelo do toho, čakám na odpovede. Ďakujem
a prečo sa to nespýtaš jeho?
poznám 25 ročného muža, čo už má dieťa a je šťastný a poznám 30 ročných, čo sa nevedia postarať poriadne ani sami o seba a zaujíma ich hlavne flaška
Tak hlavne aby bola cibula doma byte, nájom zaplatený, aby sme neskončili v Tore, a mali sme na večeru volačo poriadne, nie iba kožuch zo zavínáča a suchú pletenku, to nám mladým mužom úplne stačí ku šťastiu
pekne, ze svojho chlapa povazujes za natolko generickeho, ze od priemeru odpovedi cudzich ludi na nete ocakavas odpoved na otazku co mu mas dat na narodky
Práveže má zaujímajú rôzne odpovede kvôli vytvoreniu si obrazu o mužoch všeobecne v tomto veku. Ja ho poznám a mám predstavu čo by mohol chcieť. Ale zaujíma ma ako to majú ostatný muži, chcem to porovnať.
ja by som bral dobré jedlo, maratón pána prsteňov, prípadne nejakú spoločnú adrenalínovú aktivitu, spoločné cvičenie ... ale dobrou fajkou nič nepokazíš
Môj si sám kúpil vysnívané auto, ja som mu porodila krásnu, zdravú dcéru, takže na Vianoce ako darček dostal ponožky, tričká a kozmetiku. koncom januára má 32. A poteší ho čokoľvek s tematikou Marvel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
niekto tuzi po tom si v 25 zalozit rodinu, iny si zela dobre auto, iny zas len dobru fajku
je to TVOJ priatel, TY ho poznas, TY vies ako mu mozes sprijemnit zivot
poznám 25 ročného muža, čo už má dieťa a je šťastný a poznám 30 ročných, čo sa nevedia postarať poriadne ani sami o seba a zaujíma ich hlavne flaška
môj brat bude mať teraz 25 a poteší ho nejaká stará nintendo konzola
snáď ti to pomôže