daj si neco sladke ... nejaku cokoladu ... alebo mastne ... kus slaniny ... a chod spat ... ale maj pri sebe nejaku vodu ked sa zobudis na suchoty aby si sa netackal do kuchyne ...
slane, vela vody, prechadzka, sprcha, spanok...nic viac ti nepomoze...vela cistej vody na detoxikaciu ...ziadne maso,tvaroh, tazke jedla, mlieko..nic co sa dlho travi a ja som mal take aminokyseliny na detoxikaciu organizmu...to som pouzil na dozvukoch...kazdy mi to vyjedol...proste si to das a za 2 hodky si jak NOVY a chlastas dalej, alebo...relaxujes to je jedno
slepacy vyvar, vela zeleniny, vela tekutin.. nic ine netreba.. a nezer nic tazke..to iba spomali cely proces osobne mam ale najradsej alternativu, ze si hned po zobudeni zadelis 2 pivka a mas po opici.. nie vzdy to vsak ide
@addriano ja ti nehovorím že ho máš piť každý deň, len že si daj 2dcl vyrovnávaciu dávku... 10ku alebo ešte lepšie 12ku... ja ráno zarovnávam väčšinou Staroprameňom, konkrétne granátom...
lol že cokolada na opicu treba sol a pit vela vody... Tvoje telo je dehydrovane ... Sol sposopy tiez odvodnenie organizm ale stým aj tie toxiny co ti posobia tu nevolnost
Takže si daj nejaké tycinky ...tie nezatazuju zaludok
Ja si dávam tiež mlieko ale to záleží koľko si včera toho popil keď požehnane (30 - 40) tak mlieko ti asi nepomôže treba si vypiť lebo klin sa s klinom vybíja ale myslím napiť nie zase ožrať. a inak choď spať kokocky ti bude možno ešte aj zajtra ale aspoň žalúdok ťa bolieť nebude a ani nič.
veľa vody vody vody. prípadne čajík pu erh. a veľa jesť. mastné hlavne. ale keĎ ti je tak zle, že grc grc, tak radšej nič nejedz ani nepi,len po troške,.
@Addriano štamprlíkov asi pre silnejšie povahy poldecákov tak som dal iba 30 - 40 aby si každý za číslovku dal podľa toho koľko znesie a akým tempom pije asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
slepačí vývar ináč
inak minerálka forever ! nenahraditeľná
Takže si daj nejaké tycinky ...tie nezatazuju zaludok
A pi riadne vela vody a spi
» www.cool-mania.eu/tabletky-lifeli...