mňa by zaujímalo že čo tKé robievate už o taKomto čase, nemôžte spať, faKt sa nudíte len taK nezaujato si píšete s Kamošmi aj s neznámymi... hm? (lebo sa mi nece spať a nemám čo robiť taK chcem vedieť
heh ja sa riadim inou radou:"lepsie prist domov skoro rano ako neskoro vecer." myslim teda...a ja tez tak birdz, icq, pohodafestival.sk, a taaak...nudim mno ked nemozem zaspat...
tiez odpisujem ..ked uz nemam komu,tak som este chvilku len tak bezcielne na internete,nic ine ani nerobim, nezda sa mi,ze sa nudim,lebo ten polospanok to vyvazi ..ked uz sa mi to ale zda nezaujimave,idem spat
priznam sa ze som to este nevidel...ale to ma na tom tak rozosmialo ze asi dva roky predtym ako ten film prisiel do kin bolo v jednej casti mojho oblubeneho serialu akoze taky filmovy festival a na nom premietali film o dvoch teplych kovbojoch co jedia puding
no nika hlavne normalny ludia už davno spia o takomto čase,,,,a ked už nemáš čo robiť popros niekoho nemenovaneho R. P. nech ti pomôže zahnať nudu =D kiss
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
kedze ani tu uz skoro nikto nie je hravam pc hry
ale tak pokial ide o nezaujimave rozhovory, dojdem okolo polnoci vzdy sem..tu sa najde dalsich podobnych cudakov
Ikariam - ikariam.sk, syndicateofallegiance.freeforums.org
Azet - pokec.sk
Tanoth - tanoth.sk
a ked ne tak trčíme na nete a aisíkjú to istí