a ja ho ešte ľúbim či nie? lebo mi to celé akosi nesedí. po rozchode ma znenávidí, takže zaň asi môžem ja. a potom mi na jeho činoch má záležať akoby som ho stále ľúbila.
Ale uz som si zvykol na to, ze zenske vedia byt brutalne emocionalne nestabilne pice, tak co uz clovek s tym narobi. Ale zas ked sa tak na to pozrem tak aj chalani, ale u nich sa to vacsinou prejavuje inak (fyzicka agresia na vsetko, alkohol).
a len mne sa to zda ako uplna hovadina a science fiction? preco by sa vracal, ked ma po rozchode znenavidel? ci je to nejaky extremista? bud milujem, alebo nenavidim?
@schizofrenik presne tak... keď človek miluje tak bude myslieť všetko len v dobrom aj keď už po rozchode... to by človek milujúci nespravil takže už aj ja viem, že by som NEODPUSTILA.
Ako som si všimla vzťahy ktoré sa raz rozpadnú a potom sa dajú zase dokopy už nefungujú tak ako pred tým a skôr či neskôr aj tak zase skončia... preto by som už šancu nedávala...
proste ja niektorych chalanov nechapem, najprv ti vynadaju a potom sa ti vtieraju, ja byt tebou, by som sa nanho ani nepozral. Ja poznam jednu babu co strasne lubila jedneho chalana, no proste raz jeej tak vynadal, ze je kur... a pi.... a vselico mozne. Ale ona ho velmi lubila a zakazdym mu odpustila, lenze on jej to urobil este 2 krat. No ale nakoniec sa s nim rozisla, aj to po pomoci kamaratov. Niektori chalani si nevedia vazit to co maju...
Taaak nwwwm asi by som to riešila taaak,že najprv mi musi vysvetlič čo sa stalo... a ešte velmi zaleži na tom,že čo on ešte pre mna zanmena xD
Ako mne sa stalo niečo podobne... hh mala som priatela... rozišli sme sa netušim prečo... nekomunikovali sme spolu ,lebo nemal zaujem... a jedno leto par rokov po tom... sme sa stretli u mna na chate a bolo nam fajn... ale už proste nič pre mna neznamena... takže premrhal svoju šancu !!!
no... moj postup by bol asi takýto... najprv by som zostala stat s otvorenou hubou... nechápala by som, čo je všetko v tomto svete mozne.. potom by som sa zacala strasne smiat... a nakoniec by prisiel moj frajer a ...... (necham pribehu volne pokracovanie pre citatela )
@karin12122 no skôr po tom dlhšom čase, tie roky boli len príklad... veľa sa medzitým zmenilo, na veľa sa zabudlo, niečo možno odpustilo, ale išlo o to, či by si mu dala šancu, alebo nie...
ja som sa ,, nie ona sa rozišla so mnou moja dlha láska a teraz sme kamarati a celkom dobrý, nie priam ako to povedať ,,,, ?? neviem slovami ale ako manželku by som sňou už ee ale nikdy by som jej okrem toho nepovedal nie ... asi tak nejak ,, treba brať život z nadhľadom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
jdi satane
píšte to v strednom rode prosím...
Ale uz som si zvykol na to, ze zenske vedia byt brutalne emocionalne nestabilne pice, tak co uz clovek s tym narobi. Ale zas ked sa tak na to pozrem tak aj chalani, ale u nich sa to vacsinou prejavuje inak (fyzicka agresia na vsetko, alkohol).
a btw. takého debilného partnera by som si nikdy nenašla...
Ako mne sa stalo niečo podobne... hh mala som priatela... rozišli sme sa netušim prečo... nekomunikovali sme spolu ,lebo nemal zaujem... a jedno leto par rokov po tom... sme sa stretli u mna na chate a bolo nam fajn... ale už proste nič pre mna neznamena... takže premrhal svoju šancu !!!
ja som sa nevedel rozhodnúť, medzi
Budete žiadať vysvetlenie, prečo sa tak zachoval...
&
Pokojne mu poviete, že svoju šancu už premrhal...
no najprv by som žiadal vysvetlenie, potom podľa vysvetlenia, obhájenia by následovala moja reakcia...