Takže rozišli sme sa pred necelým mesiacom a má o mňa záujem jeden celkom zlatý chalan, páči sa mi, je mi s ním celkom fajn, ale vždy si pri ňom spomínam na svojho bývalého..
napr prvé rande, prvá pusa, porovnávam ho s ním.. proste neviem ho dostať
podla mna to nie je ten spravny chlapec. ak raz stretnes niekoho, s kym to bude krajsie, lepsie, dokonalejsie a na byvaleho si ani nespomenies, tak potom bude mat zmysel zacinat vztah.
ja si nemyslím, že by si sa s ním mala prestať stretávať. nemusíš to predsa hnať do supervážneho vzťahu. veď ti s ním je dobre, a vybudovať si k niekomu taký vzťah, aby bol on potom tým, ktorý ti bude chýbať, keď spolu nebudete, to trvá istý čas.
minulosť prináša skúsenosti, skúsenosti ťa posúvajú k tomu, aby si našla to, čo ti najviac vyhovuje, a preto porovnávať je prirodzené. možno by si mala zmeniť len pohľad na to "porovnávanie" - to, že je niečo iné nemusí byť nutne horšie.
občas sa neubránim ani porovnávaniu s osobou z veľmi dávnej a definitívne uzavretej minulosti... a nebolí to. proste sa nad tým usmejem, a nájdem v tom "súčasnom" pekné niečo iné. a tiež to trvalo dosť dlho, prísť do takejto fázy.
Podla mňa nieje dobré že ho takto porovnávaš. Dobré by to bolo vtedy ak by si cítila že je to s ním cititeľne iné a nenútilo by ťa to porovnávať ho s ním.
ak sa ti paci, tak sa s nim stretavaj, ale na zaciatok len ako kamaratka, chodte do kina, zabavajte sa spolu, ale len tak kamaratsky... povec mu, ze ta este boli rozchod a potrebujes cas pre seba.. to pochopi, a ak vam spolu bude fajn tak sa budete chciet vidavat, rozpravat a mozno sa aj zalubite... ale to vsetko potrebuje cas
hlavne ich prosim neporovnavaj.. je to strasne ale fakt strasne nefer voci tomu novemu chalanovi.. kazdy je iny.. a ked s tym prvym ste sa rozisli, lebo nieco bolo zle snad si nehladas takeho isteho, tak ich neporovnavaj
nie nezačinaj si s nim .. ja som si takto z trucu začala s jedným zlatým chlapcom, aby som zabudla, a zničila som si pekné kamarátstvo.. nebola som s ním šťastná, postupne mi na ňom všetko vadilo - chýbal mi bývalý.. a potom som spoznala niekoho pri kom som si na bývalého ani len nespomenula..
pokial to je "ten pravy", tak to prejde, a po case ti bude luto, ze si to takto videla - ze ti pri nom bolo smutno za byvalym... Ono treba chvilu cas, aby si zistila, ze ten predtym za to nestal, a ten novy za to stoji - ak za to stoji
Nikto nie je ten pravý proste nečakaj , ak sa ti zdá zlatý tak bud s ním . Aspon prestaneš myslieť časom na byvaleho... Nebrán sa tomu len z morálneho hladiska že si práve po rozchode a nehodí sa to..... Je to blbosť. Bud všetkému otvorena .... Možno potom už dlhu dobu žiaden nepríde
to je veľmi krátka doba,ja som sa nehrnula do žiadneho vzťahu.ja som bola v ďalšom vzťahu až po 7mich mesiacoch a to som aj tak tomu vzťahu neverila,že bude normálny,ale teraz po 8 spoločne prežitých mesiacoch môžem povedať,že som najšťastnejšia
Boha ľudia, vy si neviete sadnúť chvíľu sami, skúsiť hľadať odpoveď na takého veci v sebe a zariadiť sa podľa toho, čo vy sami chcete? Mám pocit, že čoskoro sa budú ľudia ešte aj na svatbu chodiť pýtať na internet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Mala by si ešte ostať sama.
Ináč, asi tvoj predchádzajúci vzťah nebol taký vzácny, keď ani nie po miesiaci už je v dohľade iný...
minulosť prináša skúsenosti, skúsenosti ťa posúvajú k tomu, aby si našla to, čo ti najviac vyhovuje, a preto porovnávať je prirodzené. možno by si mala zmeniť len pohľad na to "porovnávanie" - to, že je niečo iné nemusí byť nutne horšie.
občas sa neubránim ani porovnávaniu s osobou z veľmi dávnej a definitívne uzavretej minulosti... a nebolí to. proste sa nad tým usmejem, a nájdem v tom "súčasnom" pekné niečo iné. a tiež to trvalo dosť dlho, prísť do takejto fázy.
nemám dôvod dávať dole osobu, ktorá pôsobí múdro a sympaticky...
ironická som len k tupým otázkam a tupým jedincom. a fejkom kombinujúcim obe možnosti.
.lebo len ty vies ci by si to lutovala keby si ho nechala alebo nie...
drzim palce inak ...
.. nechala som si to prejsť hlavou a aj vdaka vašim názor som sa rozhodla nechať to len vo fáze kamarátstva... nie som ešte na to pripravená :/