Tatka bežne, prvýkrát som mu vynadala do debilov keď som mala asi 7-8 rokov a odvtedy som ho pravidelne posielala do riti ale mamu asi ani raz v živote
Nie... S ocom sme sa dosť hádali, ale nikdy som mu nenadala, aj keď som bola veľmi nahnevaná, vtedy som bola ešte taká, že som sa červenala len čo som si na nadávku spomenula... Ale ani teraz by som ani mame ani ocovi nič také nepovedala.
Sestre.... No to je už o niečom inom. Napísala mi pár správ, kde som mala chuť vymenovať, aká je to P... a K... a J.... atd.
Ale nenapísala som to. Nerada používam nadávky
Fuuu mozno ked som mala styri roky a nevedela som, co to znamena
Inac ewww nie, mamke hovorievam, ze sa sprava jak jebnuta, lebo je to pravda, ale to tiez 1-2x rocne
Ale to je podla mna ine, nez pouzit nejake vybrane podstatne meno
otec bol sice velmi prisny ale vzdy spravodlivy a mali sme s brachom s rodicmi vzdy velmi dobry vztah, takže taketo niečo nikdy... vzdy sme mali pred nimi respekt a neviem si ani predstavit, ze by sme im niekedy nadavali a uz vobec nie vulgarne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Sestre.... No to je už o niečom inom. Napísala mi pár správ, kde som mala chuť vymenovať, aká je to P... a K... a J.... atd.
Ale nenapísala som to. Nerada používam nadávky
Nikdy by som na to ani nepomyslela! Mám úžasných rodičov
Inac ewww nie, mamke hovorievam, ze sa sprava jak jebnuta, lebo je to pravda, ale to tiez 1-2x rocne
Ale to je podla mna ine, nez pouzit nejake vybrane podstatne meno