Určite ste už našli v jedle niečo, čo tam byť nemalo a skazilo vám to chuť do jedla. Čo to bolo? Ja som našla špak z cigarety v žemli alebo myší chvostík v chlebe. Dobrú chuť!
@mm47 ja tiež v pohode, mám silný žalúdok na takéto veci
ale napríklad, jedol si už hmyz ? cvrček je vieš aké fajné oné... ? odporúčam, po dlhom žutí to má chuť mandlí ale treba najskor odtrhnúť nožičky lebo tie sú hnusné a nepožuješ ich a živé som jedol ale v karamele môžu byť tiež delikátne
neviem prečo to sem píšem ale odporúčam ! také červy abo mravce by som nejedol. ale toto je fajnotka
ten chlapík je bear grils, je to iná klasa, on jedol už oko z vola a giga červa a pekne mu z toho vystrekli črievka ako to kusol... no fakt niektoré veci čo on je sú už fakt silná káva
@depropex Bear Grylls je skvelý a nie len kvôli tomu, že zje temer všetko živé Práve preto, načo chované svrčky? Keby on čakal tri dni kým sa mu ten chrobák prečistí, tak aj umrie
@mortysh áno, on skvelý je , ja osobne ho obdivujem
ale ty niesi v divočine a tie cvrčky nebudu tvoja jediná strava o to ide on by prišiel a zjedol by ti ich aj s trávou, ale ty si ich radšej kus odchovaj
ale to ťa môže zabiť, keď sa spolubývajúci učil parazitológiu a niektoré "úžasné" veci mi čítal, tak som si myslel, že asi aj lesné ovocie nechám na pokoji, o živočíchoch nehovoriac
a k téme, ja nachádzam väčšinou len to, o čom sa vie, že to tam niekomu padlo - jednú kúsok škrupiny v koláči, škrupina v praženici, kosti v vo veľkom varenom guláši - a vlasy všade, ale väčšinou moje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
pol roka som párky nejedol..
A k teme , zatial som nasiel len slinu v jedle ale ta bola bohuzial moja (ROFL)
ale casto nachadzam rozne cervy napriklad v polievke ...
ale napríklad, jedol si už hmyz ? cvrček je vieš aké fajné oné... ? odporúčam, po dlhom žutí to má chuť mandlí ale treba najskor odtrhnúť nožičky lebo tie sú hnusné a nepožuješ ich a živé som jedol ale v karamele môžu byť tiež delikátne
neviem prečo to sem píšem ale odporúčam ! také červy abo mravce by som nejedol. ale toto je fajnotka
alebo si ich nachytaj, krm ich čistou stravou a potom ich nechaj 3 dni vyhladovať, nech sa vyšistia. Dobrú chuť !
cvrcek pche , ked poznas Ultimate Survival tak si mozno videl ze tam ten chlap si odkusol zo skorpiona , este bol zivy vtedy
ten chlapík je bear grils, je to iná klasa, on jedol už oko z vola a giga červa a pekne mu z toho vystrekli črievka ako to kusol... no fakt niektoré veci čo on je sú už fakt silná káva
ale ty niesi v divočine a tie cvrčky nebudu tvoja jediná strava o to ide on by prišiel a zjedol by ti ich aj s trávou, ale ty si ich radšej kus odchovaj
@mortysh
to je moje heslo !
a že hovada
ale to ťa môže zabiť, keď sa spolubývajúci učil parazitológiu a niektoré "úžasné" veci mi čítal, tak som si myslel, že asi aj lesné ovocie nechám na pokoji, o živočíchoch nehovoriac
ale takého chovného svrčka by som si dal