my sme este ani nevecerali tak ale viem co euro penazenku uz plnu dakych 500sk v slovenskych tam bude,potom dake oblecenie,jednu vec co neviem ale zevraj mega prekvapenie,a od babky az zajtra hodinky a prsten od tety neviem a od dalsej babky tam idem az patek a to bude daky pyzamko
červený obrovský šál, tričko metallica a bohovskú knihu o heavy metale... ale zistujem že zatial co vianoce neznasam už dlho tak ani darceky ma netankuju tak ako kedysi
ale su super mama vybrala dobre
ja sa nemam cim chwalit.. ja som spokojna s tym co som dostala potesila som rodicou hlawne fitpnymi darcekmi a mna potesili tym ze mi kupili to co som chcela alebo skor.. to co som si sama vybrala hlawne kozmetika, oblecenie.. neda sa powedat ze to bol slaby jezisko som rada no ale ete som neneawstiwila babku som zwedawa
boha lucas spamataj sa uz...naco sa tu vychvalujes? mozno si to tak nemyslel, ale mohol si napisat len "mikinu a triko" nemusel si napisat odkial, to ti mame teraz zavidiet alebo zatlieskat, ze wow on dostal sveter z croppu...(inak to je cropp a ne croop!!!!! ) ...
ja sa čudujem, že som vôbec dačo dostala , ale pekné tvorivé darčeky mám, radšej však budem spomínať na posledné narodeniny, vtedy som dostala krásnu kozmickú lampu, s takými výbojmi, také mulderovské, fantasy, výstižné pre moje kozmo ja
teraz by sa mi zišla ešte hawkingova škrupina vesmírna, no zrejme si ju zaobstarám za vlastné v januári
pekné darčeky ľudia....ja som dostal od fotra takú vetšiu modrú škatulku,v ktorej boli kľúče od opravenej octavie...povedal mi že na nej ešte nemám jazdiť až keď vodičák dostanem a že to mám už aj k narodeninám + nejaká kozmetika + 100eur od matky ako vreckové na silvestra...ale aj tak som nedostal to čo som chcel
@8 WooooW... mne keby kupili taku knihu tak skacem po plafon... lenze ja som dostala nejake receptariky od Banasovej a Sajfu... nepride mi ta kniha vobec vtipna... a mne tricko Metallici kupili radsej kamosky k narodkam... nasich by to ani nenapadlo!.. ale tohtorocny darcek sa im vydaril... LCD telka s 93 centimetrovou ulohprieckou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale su super mama vybrala dobre
ale Vianoce nie su o darcekoch
Nie, žeby som ti závidela, ale príde mi to dosť trápne takto sa neustále vychvaľovať v diskusiách.
teraz by sa mi zišla ešte hawkingova škrupina vesmírna, no zrejme si ju zaobstarám za vlastné v januári