Ahojte spoznal som holku chodim snou 3 mesiace a lubim ju aj ona mna aspon si myslim len mam blby pocit raz som sa jej spytal na jej byvaleho ta vraj jeden rok snim chodila potom jej dal koniec on ale na to asi o 2 dni sa jej vretil jej byvaly zo zahranic
Myslím si že ona ťa neberie ako trvalého partnera - pretože na takéto záväzky je určite mladá - a máš pravdu - 16 ročný človek určite nevie presne čo v živote chce a čo chce dosiahnuť. Preto sinemyslím že by s toho vzniklo niečo vážne. Ale aj tak držím palce.
vyjadrim babsky nazor... mal by si sa mat na pozore. nieco sa deje a je v tom byvaly. to ze sa prestala poriadne ozyvat a volat a nehovorite si pekne veci sposobuje ta situacia ktoru tusis
nechcem byt hnusna ale daj na svoje pocity a zisti si ze co sa vlastne deje. daj jej najavo ze ti nieco nesedi porozpravajte sa o tom. to treba vydiskutovat aby ste vedeli na com ste. hadanim ze co asi sa nikam nedosatnete.
ved ju potrap tiez troska aj ty aby nemyslela na ex ale na teba.. (joj pouzila osm noveho smajlika ) ak si je ista ze o teba nepride tak potom kludne moze premyslat an ex. a to jej nesmies dovolit predsa. chces aby bola stredom tvojho vesmiru
ps co znamena ze si sa dopocul ze mu cita postu? za dalsie ako je to mozne? ako to ze ma k nej pristup? a ked uz jej na nom nezalezi tak jej moze byt ukradnute co o nej on hovori... tolko odo mna. a je jedno ci ma 16 alebo 19 ak zena sa nevie rozhodnut tak sa to prejavit musi
Nechcem byt zla, ale asi budem... proste o chvilu sa asi rozidete. Tak sa to snaz zachranit, ak ju tak lubis.. a snaz najviac ako vies.. A ako? No skus ju niecim prekvapit (ale myslim niecim milym..), nejak ju potes ale nevtieraj sa jej za kazdu cenu.
Pawlo, trochu ti musím do toho skočiť Nie všetci 16 nevedia, čo chcú v živote dosiahnuť, alebo teda aspoň v určitých veciach. Napríklad vo vzťahoch Napríklad ja som v 16, ale už aj oveľa skôr vedela, že keď už vzťah, tak nejaký trvalejší Nikdy som nechcela nejaké olizovačky na diske alebo ťuťu muťu v kríčkoch s nejakým novým objavom
ludia dakujem za prispevky a rady som raad ale viete co ja vam celu situaciu vysvetlim este raz a zahrniem vtom aj dnesok aj pominule dni bude to trocha dlchsie ale bude to crlr aspon tak citajte a radte :ň vol sa to Neistota dakujem vopred
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nechcem byt hnusna ale daj na svoje pocity a zisti si ze co sa vlastne deje. daj jej najavo ze ti nieco nesedi porozpravajte sa o tom. to treba vydiskutovat aby ste vedeli na com ste. hadanim ze co asi sa nikam nedosatnete.
ved ju potrap tiez troska aj ty aby nemyslela na ex ale na teba.. (joj pouzila osm noveho smajlika ) ak si je ista ze o teba nepride tak potom kludne moze premyslat an ex. a to jej nesmies dovolit predsa. chces aby bola stredom tvojho vesmiru
ps co znamena ze si sa dopocul ze mu cita postu? za dalsie ako je to mozne? ako to ze ma k nej pristup? a ked uz jej na nom nezalezi tak jej moze byt ukradnute co o nej on hovori... tolko odo mna. a je jedno ci ma 16 alebo 19 ak zena sa nevie rozhodnut tak sa to prejavit musi