Ahojte mal som vztah s mojou holkou ale rozisli sme sa aj ked to bol moj napad tak teraz to lutujem pretoze ju mam este rad velmi. ona is uz nasla ineho ale ja sa stael nedokazem cez to preniest hlavne cez to ze uz ma ineho, aj ked jej prajem aby bola
som si myslel ze to bude pre nas to najlepsie pretoze mi zacali vadit nejake veci na jej spravani - ziadne velke veci skor iba jej charakteristicke crty co predtmy som mal rad teraz mi to uz nesadlo ale teraz ked nad tym uvazujem tak by som to urcite zniesol
kazda odpoved je dobra mas pravdu ze som to mal riesit inak ale v tej chvili sa mi to zdalo najlepsie aby ani ona nemusela byt vo vztahu, v ktorom neviem este ako dlho by vlastne trval tak radsej nech stretne toho praveho, ale nechapem preco sa neviem cez to dostat a myslel som na nu kazdy den odkedy sme sa rozisli
@tommy881 ja som na svoju byvalu myslel kazdy jeden den asi rok po rozchode... rozchod som neuniesol, a presiel som vsetkym moznym... zacal som na nu nadavat, zacal som to lutovat, znova nadavat a znova lutovat a priat jej vsetko naj...
chce to cas a rraz sa z toho ako-tak spamatas, dostatocne na to, aby si zacal novy vztah. Neidealizuj si ju, lebo tym si len pokazis spomienky. Ja som si spomienky zidealizoval a uz neviem co je pravda a co nie... ale teraz je mi ukradnuta, aj ked na nu furt sem-tam myslim. Ale uz to nie su myslienky typu ze chcem byt s nou a pod, ale len myslienky bez obsahu... stastie ze ju nestretavam.
A ak chces ten proces cakania urychlit dam ti jednu radu: zbav sa jej fotiek, vymaz si jej kontakty na chat a spolocenske weby a pod. Tym to len urychlis... je to tazke, ale funguje to. Cim budes mat menej veci co ti ju pripominaju na ociach, tym to je lepsie... ja som si napriklad konecne vymazal posledny kontakt na nu v Skype, po roku a pol. A citim to ako dobry krok... je mi lepsie Vela zdaru ti prajem...
vies co? zi proste vlastny zivot uzivaj si a kasli na nu ved zivot ide dalej naco sa trapit volovinami ked zivot je na to kratky najdes is inu a budes mudrejsi poucenie do zivota: Nikdy sa nerozchadzaj kvoli volovinam
diky ze ste napisali svoje tipy na prekonanie tohto stavu a asi mate pravdu ze najlepsi je cas a prestat na nu mysliet ja ked je to tazke tak to jednoducho asi treba urobit takze fakt diky
vazne je to uplna pravda ze cas to vyriesi najprv som tomu neverila ale uz tomu verim....aj ked je to mnoho krat tazke ale nakoniec to zvladnes...ja som si myslela ze s chalanom chodim a on mi po mesiaci povedal ze sa nemam viazat a povedal mi celu pravdu jasne ze ma to trapilo ale presiel nejaky cas a som celkom v pohode a stym chalanom som stale v kontakte a aj sa stretavame ale viem ze odneho nemozem nic ocakavat a snazim sa na neho neviazat... takze mozem povedat ze budes v pohode len to chce dostatok casu.. a to stym ze by si mal zrusit vsetky kontakty snou tak niekomu to pomaha a pre niekoho je to este tazsie......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tak ti treba ..nemáš byť kokot.. začnú ti vadiť nejaké veci a najlepsie je rozist sa co?!
a najlepsie je, ze sa nevies preniest cez to že ma frajera, ale inak jej prajes aby bola statsna..
suma sumarum si sa na nu vykaslal a ked si videl, že má na iného, tak sa prejavila tvoja ješitnosť
chce to cas a rraz sa z toho ako-tak spamatas, dostatocne na to, aby si zacal novy vztah. Neidealizuj si ju, lebo tym si len pokazis spomienky. Ja som si spomienky zidealizoval a uz neviem co je pravda a co nie... ale teraz je mi ukradnuta, aj ked na nu furt sem-tam myslim. Ale uz to nie su myslienky typu ze chcem byt s nou a pod, ale len myslienky bez obsahu... stastie ze ju nestretavam.
A ak chces ten proces cakania urychlit dam ti jednu radu: zbav sa jej fotiek, vymaz si jej kontakty na chat a spolocenske weby a pod. Tym to len urychlis... je to tazke, ale funguje to. Cim budes mat menej veci co ti ju pripominaju na ociach, tym to je lepsie... ja som si napriklad konecne vymazal posledny kontakt na nu v Skype, po roku a pol. A citim to ako dobry krok... je mi lepsie Vela zdaru ti prajem...