Podľa toho prečo.
Buď chodím po nete a vypisujem všade možne šibnuté texty, alebo sa smejem, alebo si pustím nejakú hudbu (Prodigy sa mi k tomu úžasne hodí), chodím po svete a usmievam sa ako debil
Ja som bola veelmi stastna na silvestra..no potom to nejak preslo...Ked odisiel... a stastna som casto a ked som stastna tak vrieskam,kricim a taaak a sa prichytim ze sa usmievam len tak
No čo, smejem sa Kade chodím tak sa škerím a vyzerám jak trt
A 3 krát som mal ozaj záchvat smiechu ktorý viedol až k slzám a nedal sa utíšiť a to v tých najdebilnejších situáciách Dva krát keď som stál pred tabuľov a raz u zubára. Čo už
bola som 13.juna 2008 (v piatok 13teho bolo ked som niekoho stretla a co som robila? no vypravala som o tom furt stale dookola stale som sa smiala,skoro az plakala od dojatia a tak
naposledy? tuto sobotu
boli sme spolu priatelia na hopovom muzikali
a vecer som stretla moju dobijacku zivota
juj aj teraz ked to pisem sa usmievaaaaam
tie hlasky "zakazane" pohlady yuuuuy
i miss you ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Buď chodím po nete a vypisujem všade možne šibnuté texty, alebo sa smejem, alebo si pustím nejakú hudbu (Prodigy sa mi k tomu úžasne hodí), chodím po svete a usmievam sa ako debil
A 3 krát som mal ozaj záchvat smiechu ktorý viedol až k slzám a nedal sa utíšiť a to v tých najdebilnejších situáciách Dva krát keď som stál pred tabuľov a raz u zubára. Čo už
boli sme spolu priatelia na hopovom muzikali
a vecer som stretla moju dobijacku zivota
juj aj teraz ked to pisem sa usmievaaaaam
tie hlasky "zakazane" pohlady yuuuuy
i miss you ....