Pred rokom som sa rozišiel s priateľkou . Ale teraz mam také divne obdobie . Ona mi chyba, každú chvilku na nu myslím len ja som snov odvtedy nebol vobec čiže vyše roka som ju nevidel a takéto stavy mám. Odkedy som snov neni tak sa moc toho zmenilo začal
z toho si nič nerob, aj ja som maval take pocity, ale to su len bludy podvedomia. ide o to, ze clovek zabuda... casom si zacne hovorit, ze ved to s nou nebolo az take zle, pricom zabuda prave na tie dovody, preco sa s tym clovekom rozisiel.. a ked je clovek k tomu este sam (myslim tym, ze nema ziadneho partnera), o to je to horsie a rozne hluposti potom cloveka napdaju... no a najhorsie to je vtedy, ked sa ti dvaja naozaj znova daju dokopy a preziju znova to iste sklamanie jeden z druheho, rovnake nepochopenie, rovnake chyby, rovnaka netolerancia.. atd... radsej sa vyber inou cestou... nevracaj sa tam, kde to už poznáš.
ja mam toto tez teraz ale iny problem.. pul roka sem bol do teratz s jednou a teraz sem zisitt ze to bola pretvarka toto vsetko.. ani news jako sa ja citim teraz.
za tu gramatiku a k problemu... tiez mi chybaju stare priatelky. teda skor ten pocit, ktory som mal, ked som s nimi bol. teraz planujem 1ej zavolat na vianoce, ze ako sa ma a uvidime, co z toho bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a k problemu... tiez mi chybaju stare priatelky. teda skor ten pocit, ktory som mal, ked som s nimi bol. teraz planujem 1ej zavolat na vianoce, ze ako sa ma a uvidime, co z toho bude