(zostava odvodená od zostavy ktorú používa TotalBiscuit, schopnej v pohode zvládnuť akúkoľvek dnešnú hru na maximálne detaily a zároveň ju nahrávať frapsom na 80-200 FPS, ceny odvodené z heureka.sk)
zostavu do tvojej ceny sa mi hľadať nechce, to len aby si mal predstavu čo to znamená "luxusný herný počítač"
@petoo38@fxx - chlapci, vy nechápete, HP je skratka reakcie ktorú má každý jeho majiteľ keď niekde narazí na diskusie o tom ako niekomu nefunguje/blbne/stále sa kazí notebook. to je že "haha, pako, mal si si vybrať lepšiu značku"
@rampelnik ja som do môjho vrazil okolo 1650éčok a to bez klávesnice monitora myšky a aj tak ho nepokladám za luxusný herný... Takže za 650 taký slabý priemer možno ale tiež sa tu bavíme iba o skrinke s vnútornosťami
luxusny urcite za tu cenu nezozenies ako uz bolo povedane, ale na masine za 850 eciek si zahras BF3 na plne vajca pri rozumnych FPS bez mensich problemov.. teda ak do tych 850 neratas aj monitor a ine periferie.. (a idealne uz mas aj HDD, lebo jak vytopilo bambusakov, ceny isli hore o 200-300%)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
1. nijaký? jednoduché, tu máš odkaz:
2. herný do 650? v pohode
3. LUXUSNÝ herný do 650? u joking, right?
Intel i7 980x @ 4.1ghz 700 €
12gb G.Skill Trident 2000mhz 213 €
Asus Rampage III X58 motherboard 337 €
2x Nvidia Palit GTX580 2x 422 € = 844 €
Western Digital Caviar Black 1TB 125 €
Luxusný herný počítač: 2201 €
(zostava odvodená od zostavy ktorú používa TotalBiscuit, schopnej v pohode zvládnuť akúkoľvek dnešnú hru na maximálne detaily a zároveň ju nahrávať frapsom na 80-200 FPS, ceny odvodené z heureka.sk)
zostavu do tvojej ceny sa mi hľadať nechce, to len aby si mal predstavu čo to znamená "luxusný herný počítač"
650 dúfam bez srand ako je skrinka, klávesnica, repráky a obrazovka...
@midnight normálne stal 600 ale za 400 som si tam nahádzal upgrade
» www.pcforum.sk/pc-zostavy-vf40...