Nazdar Birdz Ľudia, chcem sa vás popýtať, aké by ste vedeli poradiť počítačové hry, ktoré proti sebe vedia hrať dvaja ľudia na jednom počítači (čiže nie po sieti alebo po internete), najlepšie niečo, čo vedia hrať obidvaja naraz, ale aj striedanie sa s
@rytmaus Wormsov som hore už písala, to je osvedčená klasika, tí sú fakt super Fúúú, a FIFA a NHL... to neviem, či by bolo práve pre mňa, takéto príliš športové hry veľmi nemusím, ale ak príde raz čas, že budeme musieť obmeniť, tak sa možno dám nahovoriť Díky
@rytmaus Akože síce to chcem hrať s frajerom, ale však to nič A nie, nechcem k tomu kupovať žiadny ďalší aparát, aj hore som písala, že nechcem graficky náročné hry, nech mi to zvláda komp, chcem to hrať na počítači Nepotrebujem nejaké konzoly, a nemám na priváte ani telku, ku ktorej by som ich pripojila
@anonn1234 Bože, ďakujem!!! Pripomenul si mi kopu vecí, ktoré som kedysi poznala, prípadne aj hrávala a teraz som na ne úplne pozabúdala! Nádhera, normálne že poklad
@sarah_whiteflower ide o to, že do scény hodíš guličku, ona sa v nej odráža a zbiera body, dá sa to hrať proti sebe na striedačku, buď to budeš považovať za príliš jednoduché, alebo za úplnú závisláčinu A spĺňa to podmienku nenáročnosti.
@sarah_whiteflower to som rád, tieto sú v mojom zlatom fonde najlepších hier, ktoré mozu hrat dvaja na jednom compe, ešte aj ten tunneler, ale to sme malo hrali a ten jazz jackrabbit samozrejme dvojka, vela štastia v hraní prajem ak bud eniekto chciet poradit staršie singlace nech mi napise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
toto
» benny.kramekweb.com/machineball/...
» www.superhry.cz/games/1145/...