poraziť Rusov jednoducho tento rok na šampionáte nemohol nikto... vyhrali zaslúžene a nám na úspech zlato netrebalo, pretože chalani prekvapili aj tak... najviac ma teší, že sme v top6 teamov
naši chlapci hrali tento rok krásne treba si uvedomiť, že Rusi majú svetové kapacity, majú si z čoho vyberať...zaraz my sme len maličká krajina chceli sme sa dostať aspoň na olympiádu, dostali sme sa a dokonca máme krásne striebro myslím si, že sa treba radovať a nie smútiť
inač nezabudnite založit skupinu o ruskom páde lietadla alebo im zaželat zlomený pohár po výstupe z lietala (ne je tak fíni? Ale nie, rusi su nuber1 my sme až dvojka
vobec nie som z toho sklamana...nasi to dotiahli az tam,kde by to snad nikto necakal..Rusi hrali na tomto sampionate vyborne,takze to vitazstvo si urcite zasluzili
vyhrali sme krásne 2.miesto, je tam aj to malé sklamanie ale tak, rusáci sú priebojní,hrali skvele a tak doprajme im to, určite im neprajem haváriu, 1.miesto majú zaslúžené
striebro je obrovsky uspech, po tej generacnej vymene mozem povdat ze to by cakal len malokto, islo sa s tym, aby sa nevypadlo v zakl. casti, dotiahli to do finale, neni o com
Som na chlapcov hrdá hoci, priznám sa, neverila som, že by vôbec dokázali zdolať Kanadu. Rusi išli celé majstrovstvá ako stroje a tak tomu bolo i dnes. Škoda tej druhej tretiny, inak sa mi naša hra veľmi páčila. Každopádne, druhé miesto je krásne a vo včerajšom zápase dokázali, že sú to naši víťazi.
(a takisto sa mi veľmi páči, že tu nie sú žiadne nadávky a komentáre hodné našich západných susedov )
Lenze rusi mozu vyberat z 100 000 000 ludi , zatial co mi maly narod len zo 6 000 000 , takze na to ako je nas tu na slovensku malo sme to utiahli na maximum , nemam z toho zly pocit
Neviem sa tomu až ták strašne tešiť, tomu striebru, lebo by si zaslúžili aj zlato... moji chlapci bronzoví strieborní zlatí... no lúbim ich stále... takže neni o čom... no Rusi sú proste Rusi
Som rád že sme 2.najlepší na svete v hokeji,v skutku som si myslel v 1. tretine,že by sme mohli zvíťazit,ale ber to čert.... =D , striebro je aj tak naše a sme lepší ako Česi,a o zlato zabojujeme o rok
ja si myslím, že naši sú neskutočne super, že to dotiahli až do finále...po prvých 2 prehratých zápasoch som pochybovala o tom, či vôbec dokážeme postúpiť zo skupiny A aj keď to finále nevyšlo, zápasy s Kanadou a s Čechmi stáli za to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
ale sak co, striebro je super, nebudme nenazrati
a tá eufória po včerajšom semifinále a po zápase s kanadou mi to vlastne všetko vynahrádza
podla mna rusi by rozbili hocikoho
aj ked, kazdy podla mna v kutiku duse dufal, ze sa moze stat zazrak... zial, nestal sa
nabuduce, mozno raz...
Mám to maximálne u piči
ale samozrejme, že sklamanie je..mali sme na to...
Héja héja heja Slovensko!!!!
(a takisto sa mi veľmi páči, že tu nie sú žiadne nadávky a komentáre hodné našich západných susedov )
po minulom roku sú teraz títo chlapi hrdinovia svojim spôsobom
ale zároveň som rád že s tak málo hviezd vo svetovom hokeji sme dosiahli tak vysoko........to znamená že máme super aj mladších hokejistov
(@sugy1 áno! už som to konečne videla!
(ale hneď mi bolo jasné, že ho porazí blaze-om, aby to bolo ironické... len ľutujem, že som si behom celej série nerobila čiarky za každým pathetic