Ja som zase inaaak unavenááá!! najradšej by som zalahla a spala, síce, poobede som si dala taký schlafen trochen, nestačilo. A nohy ma bolia uplne ze aaau... :/ a ze čo tu robím ešte a nejdem spat? neviem
stredy obvykle nemam rada, lebo mam blby rozvrh ale kedze dnes bol monitor tak pohoda, napisali sme, sli sme na pizzu so spoluziakmi, taky pohodovy den
ako ja stredy milujem lebo nemám ani prvú ani siedmu hodinu.... takže sa vyspím, ale dnes som aj tých 5 hodín čo som bola v škole prespala a až na 6 hodine ma zobudil profesor, ktorý ppovedal, že si ideme písať poznámky... a potom som utekala na políciu nahlásiť stratu občianskeho.. takže asi tak nejak...
3 z informatiky (picu som vedel, len som narychlo nieco skopcil z googlu a uca to zbastila) takze spokojnost. A ked budeme preberat upravu fotiek to opravim.
Dalej, stretol som sa s jednou babou, ktorej chcem pomoct schudnut tym, ze s nou pravidelne budem chodit behavat a bicyiklovat. Dohodli sme sa na rano , vecer kazdy den + sobotnajsie cyklistike tury akonahle bude teplo.
Ucil som sa , napisal 20 stran do knihy ktoru pisem, zaflirtoval s teplym predavacom v obchode.
4 hodiny som sa bavila s fotkami v škole,dávala som ich na nástenku a bola som celý deň nervózna a naštvaná...trocha to aj teraz pretrváva...zajtra to bude okej
dnes je divný deň... najskôr ten monitor, potom som stratila stravný lístok ... a ešte som si na ruky vyliala nejakú fialovú farbu,ktorá ani za boha nejde zmyť. ale pohoda, žijem
Dneska som cely den nejako v depke... ani poriadne neviem preco... ale ked som siel domov peso zo skoly vravel som si ze kludne mozem ist pomaly, mam cas, nikto ma ajtak nezhana lebo v principe nemam komu chybat....
po týždni nič-nerobenia doma som sa dozvedela že ma čaká ešte jeden taký nudný týždeň (akoo rada som si oddýchla ale čo je veľa to je veľa)...už sa chcem vyzdravieť
Ja som úplne dezorientovaný a zmätený... Dokončil som zadanie na zajtra do školy (hydrológia pre záujemcov ) už dnes, čiže nie v deň odovzdania. To je priskoro, som nesvoj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
To zo mňa?
Či si dnes predsa len niekde padla na hlavu?
cítim sa maximálne super, šťastná a spoko
@schizoofrenik blázen
inak, keby sa niekto pytal..nefunguje mi ť ani ď ani ž
Neprospieva ti to
Ale fakť že skurvený.. (ach)
3 z informatiky (picu som vedel, len som narychlo nieco skopcil z googlu a uca to zbastila) takze spokojnost. A ked budeme preberat upravu fotiek to opravim.
Dalej, stretol som sa s jednou babou, ktorej chcem pomoct schudnut tym, ze s nou pravidelne budem chodit behavat a bicyiklovat. Dohodli sme sa na rano , vecer kazdy den + sobotnajsie cyklistike tury akonahle bude teplo.
Ucil som sa , napisal 20 stran do knihy ktoru pisem, zaflirtoval s teplym predavacom v obchode.
Taka klasicka streda.
4 hodiny som sa bavila s fotkami v škole,dávala som ich na nástenku a bola som celý deň nervózna a naštvaná...trocha to aj teraz pretrváva...zajtra to bude okej
zajtra sa spýtaj
Smutné: že nemám nikoho (pri pozeraní modrého z neba) žiadných priateľov, nikoho...