nedokážem vyjadriť svoje pocity! .. nechapem prečo aj ked si niečo myslim tak to nedokážem povedať. sklamema niekto a ja som len ticho. dokonca ani ked niekoho chcem a on chcce mňa
nesmieš sa hanbiť, len daj myšlienkam čo sa ti preháňajú v hlave voľný priechod von .. je to ťažké ale keď sa nebudeš vyjadrovať tak ti nebude nikto rozumieť a bude ťa to len srať.. takže odvahu a prezentuj sa
nemám ti čo poradiť! proste raz príde moment kedy ťa to tak strašne prestane baviť že si povieš "kašlem na to" a začneš vykecávať úplne všetko. časom si potom (s pomocou okolia) uvedomíš že ani to nie je najlepší nápad, a začneš sa trochu mierniť, až nakoniec nájdeš tú správnu mieru.
alebo aj nie. a predošlá veta sa týka oboch bodov predošlého odstavca.
neviem čo by sa ti dalo poradiť, proste aká sa rozhodneš že budeš, taká budeš. ak napriek tomu že si sa rozhodla že nejaká budeš taká nie si, tak zisti prečo. a potom vyrieš to prečo.
čiže prvý krok, "neviem prečo" nie je dostatočné vysvetlenie dôvodu. zisti, odstráň.
@10 veď toto...keď sa ti to podarí, zistíš, že málokoho to zaujíma a že lepšie to celkovo bolo, keď si ich ani nevravela...strata času...ale niekedy nájdeš pár dobrých ľudí, keď sa vymáčkneš...asi si taký typ...bezpocitový ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@secretpussy
okej, ontopic!
nemám ti čo poradiť! proste raz príde moment kedy ťa to tak strašne prestane baviť že si povieš "kašlem na to" a začneš vykecávať úplne všetko. časom si potom (s pomocou okolia) uvedomíš že ani to nie je najlepší nápad, a začneš sa trochu mierniť, až nakoniec nájdeš tú správnu mieru.
alebo aj nie. a predošlá veta sa týka oboch bodov predošlého odstavca.
neviem čo by sa ti dalo poradiť, proste aká sa rozhodneš že budeš, taká budeš. ak napriek tomu že si sa rozhodla že nejaká budeš taká nie si, tak zisti prečo. a potom vyrieš to prečo.
čiže prvý krok, "neviem prečo" nie je dostatočné vysvetlenie dôvodu. zisti, odstráň.
som rada, že nie som sama
ako ??
mám kamarátku, ktora vie o mne všetko ale iba pri nej sa dokažem trochu uvoľniť
A uz je to teraz lepsie, bolo to ovela horsie, casom som sa to naucila, asi bolo treba spravnych ludi na to